51

Την Παρασκευή αναμένεται να αποφασίσουν οι βαμβακοπαραγωγοί του νομού Πέλλας για το μέλλον των κινητοποιήσεων που ξεκίνησαν τη Δευτέρα με τον αποκλεισμό του κτιρίου της Διεύθυνσης Γεωργίας στην πόλη των Γιαννιτσών.

Σε συνάντησή του την Πέμπτη αποφασίστηκε η συνέχιση της κατάληψης της Διεύθυνσης Γεωργίας στα Γιαννιτσά τουλάχιστον έως την επόμενη συνεδρίαση. Νωρίτερα, οι βαμβακοπαραγωγοί είχαν ενημερωθεί από τον νομάρχη, Μιχάλη Καραμάνη, για τα όσα συζήτησε την Τετάρτη με τον υφυπουργό Γεωργίας, Βαγγέλη Αργύρη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, Χρήστο Χατζηαντωνίου, οι αγρότες δεν έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από τα όσα τους μετέφερε ο κ. Καραμάνης, καθώς -όπως είπε- επανέλαβε τις γνωστές θέσεις της κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι το μόνο καινούργιο είναι ότι ο υφυπουργός υποσχέθηκε να αποδεσμευτούν τα 17.000 στρέμματα και να επιτραπεί η καλλιέργεια βαμβακιού και σε αυτά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ