
Ένας Ινδός στρατιωτικός αξιωματούχος και τέσσερις αντάρτες νεκροί από ανταλλαγή πυρών
Ένας Ινδός στρατιωτικός αξιωματούχος και τέσσερις αυτονομιστές αντάρτες έχασαν τη ζωή τους από ανταλλαγή πυρών, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην πόλη Ρατζούρι του Κασμίρ. Οι συγκρούσεις άρχισαν όταν ομάδα ενόπλων εισέβαλε σε περιοχή υψηλής ασφάλειας.
53
Ένας Ινδός στρατιωτικός αξιωματούχος και τέσσερις αυτονομιστές αντάρτες έχασαν τη ζωή τους από ανταλλαγή πυρών, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην πόλη Ρατζούρι, στα νοτιοδυτικά της Σριναγκάρ, της θερινής πρωτεύουσας του Τζάμου και Κασμίρ.
Όπως μεταδίδει το Reuters, οι συγκρούσεις άρχισαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν ομάδα ενόπλων εισέβαλε σε περιοχή υψηλής ασφάλειας, όπου βρίσκονται οι κατοικίες πολιτικών και στρατιωτικών αξιωματούχων.
Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι οι αντάρτες οχυρώθηκαν σε ένα κτήριο, και χρησιμοποίησαν χειροβομβίδες και όλμους, με τα οποία ήταν οπλισμένοι. Επίσης, δήλωσαν ότι οι στόχοι της επίθεσης ήταν ανώτατοι αξιωματούχοι της αστυνομίας και οι οικογένειές τους.
Επισήμως, ο αριθμός των θυμάτων έχει φθάσει τους πέντε, μεταξύ των οποίων ένας Ινδός λοχαγός, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το επεισόδιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σαράντα χρόνια μετά τη δυστοπία του Τσερνόμπιλ, η πυρηνική ενέργεια επιστρέφει δυναμικά
- Βιεϊρίνια: «Θέλουμε το κάτι παραπάνω για τα 100 χρόνια»
- Ντούα Λίπα-Κάλουμ Τέρνερ: Γάμος της χρονιάς στο Παλέρμο – Η ημερομηνία, η εκκλησία, τα amore
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Κατρίνης: Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούμε με τη ΝΔ
- Δένδιας: Με την Κατρίν Βοτρέν συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω σύσφιξης των άριστων αμυντικών μας σχέσεων
- Άγιο κράξιμο στους παίκτες της Ρεάλ: «Ντροπή, δείξτε… καρύδια» (vid)
