
Εποχικός πυροσβέστης έβαζε φωτιές στην Αριζόνα για να… έχει δουλειά
Ένας 29χρονος εποχικός πυροσβέστης κατηγορείται ότι προκάλεσε ορισμένες απο τις πυρκαγιές που κατακαίουν τα δάση της Αριζόνα. Η δικαιολογία του ήταν ότι προσπαθούσε με τον τρόπο αυτό να έχει δουλειά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
25
Ένας 29χρονος εποχικός πυροσβέστης κατηγορείται ότι προκάλεσε ορισμένες απο τις πυρκαγιές που κατακαίουν τα δάση της Αριζόνα. Η δικαιολογία του ήταν ότι προσπαθούσε με τον τρόπο αυτό να έχει δουλειά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Ο Λέοναρντ Γκρεγκ, ο οποίος εργάζεται ως εποχικός πυροσβέστης μέλος του ομοσπονδιακού γραφείου για θέματα των Ινδιάνων, κατηγορείται ότι προκάλεσε δύο πυρκαγιές στην Αριζόνα, εκ των οποίων η μία αποτέφρωσε μια περιοχή μεγαλύτερη σε έκταση από την πόλη της Νέας Υόρκης.
Κατά την ακροαματική διαδικασία του αμερικανικού περιφερειακού δικαστηρίου του Φλάγκσταφ, απαγγέλθηκαν στον Γκρεγκ δύο κατηγορίες για εμπρησμό από πρόθεση. Κάθε κατηγορία επισύρει ποινή πενταετούς κάθειρξης και χρηματικό πρόστιμο 250.000 δολαρίων.
Ο εισαγγελέας Στέφεν Βέρκαμπ δήλωσε ότι η πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης ορίζεται για τις 3 Ιουλίου και ο Γκρεγκ παραμένει προφυλακιστέος χωρίς το δικαίωμα εγγύησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Πάνε για… σκούπα οι Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς – Μεγάλα «διπλά» για Σπερς και Σέλτικς (vids)
- Ολυμπία Κηρύκου: Νέες μαρτυρίες φέρνουν ανατροπή στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης
- Αδέλφια Κάσιο κατά Μάικλ Τζάκσον: Μας εκπαίδευσε να τον υπερασπιζόμαστε, ενώ μας κακοποιούσε
- Η ώρα της στέψης στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Για το 9ο τρόπαιο ο ΠΑΟΚ, θέλει να γράψει ιστορία ο ΟΦΗ
- Πεθαίνει η 4αδα που θα ισορροπούσε την κινεζική επιρροή στην Ασία – Υπεύθυνος ο Τραμπ
- Ευρώπη: Ποιες χώρες έχουν δει τις μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων


