
Εμείς ακολουθούμε το δικό μας δρόμο, απάντησε ο Αβραμόπουλος στο «άνοιγμα» Καραμανλή
Λακωνική, αλλά σαφής, ήταν η απάντηση του προέδρου του ΚΕΠ Δημήτρη Αβραμόπουλου στην προτροπή του Κώστα Καραμανλή να επιστρέψει στη ΝΔ. «Εμείς ακολουθούμε το δρόμο μας» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων με αφορμή την πολιτική πρόσκληση του αρχηγού της ΝΔ.
25
Λακωνική, αλλά σαφής, ήταν την Τετάρτη η απάντηση του προέδρου του ΚΕΠ Δημήτρη Αβραμόπουλου στην προτροπή του Κώστα Καραμανλή να επιστρέψει στη ΝΔ. «Εμείς ακολουθούμε το δρόμο μας» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων με αφορμή την πολιτική πρόσκληση του αρχηγού της ΝΔ.
«Εκπλήσσομαι που ανοίγονται θέματα, που δεν έχουν τεθεί» σχολίασε ο κ. Αβραμόπουλος και δεν απέφυγε να συζητήσει άλλο το θέμα παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Σύμφωνα με Τα Νέα η απάντηση του προέδρου ικανοποίησε πολλά στελέχη του ΚΕΠ καθώς η έντονη φημολογία περί επανόδου του προέδρου τους στη Ρηγίλλης είχε προκαλέσει έντονη αναταραχή.
Ωστόσο, Το Έθνος αναφέρει ότι άλλα στελέχη του ΚΕΠ δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για την πορεία του κόμματος, με δεδομένη την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, καθώς και την κακή οικονομική κατάσταση του ΚΕΠ (κάτι που έχει παραδεχθεί δημοσίως και ο πρόεδρός του) και σε συζητήσεις τους δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να συστρατευθούν τελικά με τη ΝΔ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Καραμανλής στην προχθεσινή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην ΝΔ, με την προϋπόθεση να κλείσει το ΚΕΠ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του Αντώνη Σαμαρά, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε, «δεν έχει αλλάξει τίποτα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανία – Ελλάδα: Το γήπεδο που η Εθνική θα παίξει το σπουδαίο ματς για το Nations League
- Ονοματοδοσία πλατείας με το όνομα σπουδαίου Έλληνα σκηνοθέτη
- Ειδικός στο χανταϊό προειδοποιεί: «Άσχημο μικρόβιο – Μπορεί να προκαλέσει πολύ γρήγορη επιδείνωση και θάνατο»
- Χανταϊός: «Δεν υπάρχει φάρμακο, ούτε εμβόλιο» – Τι λέει ο Σύψας
- Έναρξη του διαλόγου για τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2028-2034 από την Περιφέρεια Κρήτης
- Κρήτη: «Να με περάσετε για τελευταία φορά από το μνήμα του παιδιού μου» ζήτησε ο 54χρονος που σκότωσε τον 21χρονο
