Στο «κόκκινο» έκλεισε την εβδομάδα το ΧΑΑ – Στις 2.329,51 μονάδες ο γενικός δείκτης
Με πτώση 0,71% έκλεισε τη χρηματιστηριακή εβδομάδα το ΧΑΑ. Ο γενικός δείκτης τερματίσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής στις 2.329,51 μονάδες, ενώ ο όγκος των συναλλαγών έφθασε μόλις τα 79,6 εκατ. ευρώ.
37
Με πτώση 0,71% έκλεισε τη χρηματιστηριακή εβδομάδα το ΧΑΑ. Ο γενικός δείκτης τερματίσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής στις 2.329,51 μονάδες, ενώ ο όγκος των συναλλαγών έφθασε μόλις τα 79,6 εκατ. ευρώ.
Στους επιμέρους βασικούς δείκτες ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης έχασε σε ποσοστό 1,16%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε κατά 0,81% και ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης κινήθηκε χαμηλότερα κατά 0,39%.
Στους επιμέρους κλάδους μοναδικός με κέρδη ο Τραπεζικός που έκλεισε ενισχυμένος σε ποσοστό 0,32%. Τις μεγαλύτερες απώλειες είχαν οι Κατασκευαστικές εταιρίες με 1,88%, ακολούθησαν οι Ασφάλειες με 1,71% και αμέσως μετά τις μεγαλύτερες απωλειες είχαν τα Είδη Λύσεις Πληροφορικής κατά 1,55%.
Συνολικά 66 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 255 πτωτικά, 39 παρέμειναν σταθερές και σε εβδομαδιαία βάση ο γενικός δείκτης κατέγραψε απώλειες 2,5%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Καλημέρα και καλό μήνα λέει ο Αρκάς αλλά με αντιφατικές διαθέσεις
- Ενοικιαστές: Πού μπορούν να ζήσουν τελικά πιο ανθρώπινα και τι λέει ο δείκτης Carrie Bradshaw
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (1/2): Πού θα δείτε το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, το Άρης – Παναθηναϊκός και όλα τα διεθνή
- Η φέτα και ο ανταγωνισμός από το λευκό τυρί
- Η «Αφηγήτρια ταινιών» επιστρέφει στον Κάτω Χώρο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου
- ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στη Νέα Φιλαδέλφεια – Με Πανσερραϊκό ο ΠΑΟΚ, με Κηφισιά ο Παναθηναϊκός

