
Επιτάχυνση ορισμένων Oλυμπιακών έργων θα ζητήσει η Γ.Αγγελοπούλου από τη Διυπουργική
Συνεδριάζει την Τρίτη η Διυπουργική Επιτροπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατά τη διάρκεια της οποίας η Γιάννα Αγγελοπούλου αναμένεται να διατυπώσει παρατηρήσεις για την ανάγκη επιτάχυνσης ορισμένων έργων.
28
Συνεδριάζει την Τρίτη η Διυπουργική Επιτροπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατά τη διάρκεια της οποίας η πρόεδρος της «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου αναμένεται να διατυπώσει παρατηρήσεις για την ανάγκη επιτάχυνσης ορισμένων έργων.
Βάσει αναλυτικής έκθεσης προόδου που έχει συντάξει η Οργανωτική Επιτροπή, καθυστερήσεις φαίνεται να παρατηρούνται σε μεγάλα έργα της παραλιακής ζώνης, του Παναθηναϊκού Σταδίου και της ανακατασκευής του ΟΑΚΑ .
Η κ. Αγγελοπούλου αναμένεται να επισημάνει ακόμα ανάγκη εκπόνησης έκτακτου σχεδίου για την προμήθεια τροχαίου υλικού, ως δικλείδα ασφάλειας για ενδεχόμενες καθυστερήσεις στη παραλαβή της προμήθειας από τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
Ασκήσεις για την ασφάλεια
Στα πλαίσια της προετοιμασίας του προγράμματος ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Μαΐου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, προσομοίωση εκτάκτων συμβάντων.
Η άσκηση έχει την κωδική ονομασία «Γόρδιος Δεσμός 2002» και στόχος της είναι η δοκιμή σχεδίων ασφαλείας και διαδικασιών συντονισμού, διοίκησης και ελέγχου για τη διαχείριση των Ολυμπιακών συμβάντων και κρίσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Εργατικό ατύχημα στο Αγρίνιο: Νεκρός 67χρονος μετά από πτώση σε οικοδομή
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
- Αλλάζει όψη η οδός Αγίου Δημητρίου στην Αλεξανδρούπολη
- Αισιόδοξα τα νέα για τη 13χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι Γυμνασίου στο Χαϊδάρι
- Ο Τζέιμς Μποντ δεν θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες πριν το 2028


