Οριακή άνοδος για Nasdaq και Dow Jones την Πέμπτη
Με άνοδο έκλεισε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Πέμπτη. O Nasdaq διαμορφώθηκε στις 1.713,71 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,02% και ο Dow Jones κέρδισε 0,05% κλείνοντας στις 10.035,06 μονάδες.
30
Με άνοδο έκλεισε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Πέμπτη. O Nasdaq διαμορφώθηκε στις 1.713,71 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,02% και ο Dow Jones κέρδισε 0,05% κλείνοντας στις 10.035,06 μονάδες.
Πάντως, η απογοήτευση από τα εταιρικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου και οι ανησυχίες για την ακρίβεια των οικονομικών τους στοιχείων επηρέασαν σημαντικά τη σημερινή συνεδρίαση.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Tyco International, εταιρεία με πολυσχιδή δραστηριότητα και ένας από τους πιο «κινητικούς» τίτλους του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.
Εκπρόσωπος της Tyco δήλωσε ότι η εταιρεία θα αποκλίνει σημαντικά από τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα του έτους και ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τα σχέδιά της να «σπάσει» σε τέσσερις ξεχωριστές εταιρείες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η υποκρισία Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και η αφωνία για τις υποκλοπές – «Δεν τελείωσε εδώ», λέει η αντιπολίτευση
- Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 8-15: Ολοταχώς για μια ακόμα κούπα οι Ερυθρόλευκοι
- Γκουτέρες: Ζητά «άμεση εκεχειρία» ανάμεσα σε Πακιστάν και Αφγανιστάν – Το Ιράν πρότεινε να μεσολαβήσει
- Το Lancet προειδοποιεί πως η «επίθεση Κένεντι στην επιστήμη μπορεί να χρειαστεί γενιές να αναστραφεί»
- Ποια ήταν η Μαρία Λαδά που έχασε τη ζωή της στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
- Υποκλοπές: Ιστορική η απόφαση λέει η Διεθνής Αμνηστία, παραμένουν τα ερωτήματα για κυβερνητική εμπλοκή

