
Με τον Αραφάτ ολοκληρώνεται ο γύρος επαφών του Πάουελ στη Μέση Ανατολή
Ξεκίνησε ήδη η δεύτερη συνάντηση του Γιασέρ Αραφάτ και του Κόλιν Πάουελ στο αρχηγείο της Παλαιστινιακής Αρχής, η οποία κλείνει τον διπλωματικό κύκλο επαφών του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών στο δεκαήμερο ταξίδι του στη Μέση Ανατολή.
29
Ξεκίνησε ήδη η δεύτερη συνάντηση του Γιασέρ Αραφάτ και του Κόλιν Πάουελ στο αρχηγείο της Παλαιστινιακής Αρχής, η οποία κλείνει τον διπλωματικό κύκλο επαφών του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών στο δεκαήμερο ταξίδι του στη Μέση Ανατολή.
Μετά το τέλος της συνάντησης της Τετάρτης, στα (αποκλεισμένα από τον ισραηλινό στρατό) γραφεία της Παλαιστινιακής Αρχής, στη Ραμάλα, ο Πάουελ θα πετάξει για το Κάιρο, για μία σύντομη συνάντηση με τον Αιγύπτιο πρόεδρο, Χόσνι Μουμπάρακ, κι αμέσως μετά επιστρέφει στην Ουάσινγκτον.
Την ώρα των τελευταίων διπλωματικών επαφών του Αμερικανού ΥΠΕΞ, πάντως, οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ εισέβαλαν σε χωριά Παλαστινίων στην ευρύτερη περιοχή της Τουλκαρέμ, συνεχίζοντας την επιχείρηση αναζήτησης «τρομοκρατών».
Δύο Παλαιστίνιοι έχασαν, ακόμη, τη ζωή τους τα ξημερώματα της Τετάρτης· ένας σκοτώθηκε στη Γάζα, στη διάρκεια επιχείρησης για επίθεση σε εβραϊκό οικισμό, κι ένας υπέκυψε στα τραύματά του μετά από ανταλλαγή πυρών στα περίχωρα της Ναμπλούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Λεάο για το σκάνδαλο με ποδοσφαιριστές και συνοδούς πολυτελείας: «Δεν έχω καμία σχέση με τα γεγονότα»
- Κρήτη: Σοκάρουν τα μηνύματα του 40χρονου στον αδερφό της Ελευθερίας ενώ την έχει σκοτώσει – Προσπαθεί να τον παραπλάνησει
- Αμετανόητος Γεωργιάδης επιτίθεται ξανά στη Λάουρα Κοβέσι – «Όσο μας το επιτρέπει ακόμα, έχουμε δημοκρατία»
- Κικίλιας: Μέτρα στήριξης της ακτοπλοΐας με στόχο τη συγκράτηση των τιμών
- Η σιωπή των παικτών της Τσέλσι
- Τουρκία: Αποκαλύφθηκε άγαλμα της θεάς Αθηνάς ύψους 2 μέτρων

