28

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα έχει το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Σταύρος Θωμαδάκης, κατά την οποία θα του παρουσιάσει τον απολογισμό της χρήσης του 2001.


Το ίδιο θέμα πρόκειται να αναλύσει ο κ. Θωμαδάκης και στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής την προσεχή εβδομάδα.


Την ερχόμενη Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΧΑΑ, Π.Αλεξάκης, θα μιλήσει στα μέλη του χρηματιστηρίου, με θέμα την πορεία της αγοράς, αλλά και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση.


Προς το παρόν, πάντως, διαψεύδονται οι φήμες που κυκλοφόρησαν για νέα αλλαγή του τρόπου κλεισίματος των μετοχών, καθώς όπως είπε ο κ. Αλεξάκης στην Ημερησία απαιτούνται αρκετές ακόμη δοκιμές αλλά και συζητήσεις με τα μέλη του χρηματιστηρίου για τη λήψη μίας τέτοιας απόφασης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ