
Πληθαίνουν τα παράπονα των καταναλωτών για τα κέντρα αδυνατίσματος, σημειώνει το ΙΝΚΑ
Αυξάνοναι καθημερινά τα παράπονα των καταναλωτών για τα κέντρα αδυνατίσματος, σημειώνει το Ινστιτούτο Καταναλωτών και καλεί το υπουργείο Ανάπτυξης να εφαρμόσει το νόμο και τους κανόνες υγιούς ανταγωνισμού και προστασίας του καταναλωτή.
30
Αυξάνοναι καθημερινά τα παράπονα των καταναλωτών για τα κέντρα αδυνατίσματος, σημειώνει το Ινστιτούτο Καταναλωτών και καλεί το υπουργείο Ανάπτυξης να εφαρμόσει το νόμο και τους κανόνες υγιούς ανταγωνισμού και προστασίας του καταναλωτή.
Στην ανακοίνωσή του το ΙΝΚΑ επισημαίνει: «Είναι απαράδεκτη η αδυναμία του υπουργείου Ανάπτυξης να περιορίσει τα κέντρα αδυνατίσματος και να επιβάλει το νόμο. Επίσης, η χθεσινή ανακοίνωσή του για υπογραφή Κώδικα Δεοντολογίας κέντρων αδυνατίσματος αποτελούσε απλώς και μόνο ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα.»
Το Ινστιτούτο αναφέρεται επίσης στον Κώδικα Δεοντολογίας που υπέγραψαν οι επιχειρήσεις αυτές τον Ιούλιο του 2000, τον οποίο τελικά δεν τιμούν, δεδομένου ότι τα παράπονα των καταναλωτών αυξάνονται.
Αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια, τα παράπονα για τις τιμές και το κόστος ζωής υπερτερούν των αντίστοιχων παραπόνων για την ποιότητα των τροφίμων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σκόραρε ο Τζόλης, ελπίζει για το πρωτάθλημα η Κλαμπ Μπριζ
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγκτσί θα συναντήσει τον Πούτιν στη Μόσχα τη Δευτέρα – Η Ρωσία επιβεβαιώνει την επίσκεψη
- Το πιο καλό νέο είναι ο… Τζόουνς
- Αγορά εργασίας: CEOs… από απελπισία – Πώς η AI γκρεμίζει την παραδοσιακή ιδέα της καριέρας
- Ελλάδα – Ουγγαρία 13-12: Πετυχημένη πρόβα για την Εθνική πριν τα προκριματικά του World Cup (vids)
- Αυτοψία στο δωμάτιο που βρισκόταν η Μυρτώ – Κρίσιμα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αναμένει η ΕΛ.ΑΣ.

