Χωρίς ενημέρωση την Τετάρτη και την Πέμπτη λόγω της απεργίας στον Τύπο και τα ΜΜΕ
Αθήνα: Σαρανταοκτάωρη πανελλαδική απεργία έχει κηρύξει για την Τετάρτη και την Πέμπτη, 27 και 28 Μαρτίου, η Διασωματειακή Συντονιστική Επιτροπή των ενώσεων των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Συμμετέχοντας στην απεργία, οι δημοσιογράφοι του health.in.gr δεν θα προσφέρουν ενημέρωση στο κοινό από τις 6 το πρωί της Τετάρτης μέχρι την ίδια ώρα της Παρασκευής.
Αθήνα: Σαρανταοκτάωρη κοινή πανελλαδική απεργία έχει κηρύξει για την Τετάρτη και την Πέμπτη, 27 και 28 Μαρτίου, η Διασωματειακή Συντονιστική Επιτροπή των ενώσεων των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.
Κύρια αιτήματα της απεργίας είναι η απόκρουση των μαζικών απολύσεων και η προστασία των εργασιακών σχέσεων, η υπογραφή ικανοποιητικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας και η εφαρμογή των υπαρκτών συλλογικών συμβάσεων εργασίας και των νόμων.
Συμμετέχοντας στην απεργία, οι δημοσιογράφοι του health.in.gr δεν θα προσφέρουν ενημέρωση στο κοινό από τις 6 το πρωί της Τετάρτης μέχρι την ίδια ώρα της Παρασκευής.
health.in.gr
- Τραγωδία στην Ινδονησία: 16 νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
- Μπαράζ ελέγχων ξεκινά η Εφορία για επιστροφές ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
