Πτωτικές τάσεις επικρατούν στη Σοφοκλέους την Πέμπτη
Μικρές απώλειες παρουσιάζει ο γενικός δείκτης τιμών του ΧΑΑ την Πέμπτη. Το συναλλακτικό ενδιαφέρον παραμένει υποτονικό και δεν δικαιολογεί ελπίδες σύντομης ανάκαμψης σε επίπεδα άνω των 2.400 μονάδων.
28
Σε μικρή πτωτική τροχιά βρίσκεται ο γενικός δείκτης τιμών του ΧΑΑ, ο οποίος στη 13:15 βρίσκεται στις 2.373,62 μονάδες, μειωμένος σε ποσοστό 0,43%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 33 εκ. ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες στην πλειοψηφία τους καταγράφουν απώλειες, με τις μεγαλύτερες να εμφανίζουν οι Τηλεπικοινωνίες (1,21%), τα Ειδών – Λύσεις Πληροφορικής (0,74%) και τα Μετάλλα με 0,65%. Ανοδο καταγράφουν οι εξής δείκτες: των Συμμετοχών με 0,12%, και των Τραπεζών με 0,01%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 0,29%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης χάνει 0,41%, και της μικρής κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 0,47%.
Από τις μετοχές που διακινούνται 88 σημειώνουν άνοδο, 169 υποχωρούν και 73 παραμένουν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ήταν δίκαιο, άλλα άργησε να γίνει πράξη: Η Γαλλία θα επιστρέψει λεηλαθέντα έργα από τις πρώην αποικίες της
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 12 νεκροί από επίθεση ρωσικού drone σε λεωφορείο που μετέφερε εργάτες ορυχείου
- Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (pic)
- Ο Εμπαπέ ισοφάρισε ρεκόρ των Μέσι, Ρονάλντο
- Μεγάλα τα προβλήματα από την κακοκαιρία – Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες
