28

Έκτακτες αλλαγές στη σύνθεση του δείκτη μέσης κεφαλαιοποίησης FTSE/ASE MID-40 πραγματοποιούνται από την Τρίτη, λόγω της συγχώνευσης της ΤΕΛΕΣΙΣ Τράπεζα Επενδύσεων με την EFG Eurobank-Ergasias και της συνακόλουθης διακοπής διαπραγμάτευσης της μετοχής της πρώτης από τις 12 Μαρτίου.



Η μετοχή της ΤΕΛΕΣΙΣ στο Δείκτη FTSE/ASE MID 40 θα αντικατασταθεί από τη μετοχή της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ), η οποία ήταν η πρώτη επιλαχούσα με βάση την ανάλυση των κριτηρίων των δεικτών κατά την 8η Μαρτίου 2002.


Η μετοχή της εταιρείας ΔΕΗ θα συμμετέχει στη σύνθεση του Δείκτη FTSE/ASE MID 40 από τις 12 Μαρτίου 2002 με στάθμιση 20%.


Στις 24/4/02 θα γίνει η επόμενη τακτική συνάντηση για την εξαμηνιαία αναθεώρηση της σύνθεσης των δεικτών ASE- FTSE 20, 40 και Small Cap.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ