Επικρατέστερος υποψήφιος για την αντιπροεδρία της ΕΚΤ ο Λουκάς Παπαδήμος
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Λουκάς Παπαδήμος είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για να διαδεχτεί το Γάλλο Κριστιάν Νουαγιέ στην αντιπροεδρία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), αναφέρουν τη Δευτέρα οι Financial Times.
37
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Λουκάς Παπαδήμος είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για να διαδεχτεί το Γάλλο Κριστιάν Νουαγιέ στην αντιπροεδρία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), αναφέρουν τη Δευτέρα οι Financial Times στην γερμανική τους έκδοση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται πηγές μεταξύ των ηγετικών στελεχών της της ΕΚΤ, το θέμα θα απασχολήσει το Ecofin, που συνεδριάζει τη Δευτέρα και την Τρίτη στις Βρυξέλλες.
Ενδιαφέρον για την θέση του αντιπροέδρου της ΕΚΤ έχουν δείξει επίσης η Αυστρία και το Λουξεμβούργο, γράφει η εφημερίδα. Ο Νουαγιέ πρόκειται να αποχωρήσει από την αντιπροεδρία της ΕΚΤ στα τέλη Μαΐου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.02.2026]
- Μεντιλίμπαρ: «Ξεκάθαρο το πέναλτι – Όσα συνέβησαν εδώ δεν τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο»
- Ο επόμενος πρόεδρος της Fed έχει ακόμα πολλά να αποδείξει
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής (pic)
- Η σκοτεινή πλευρά της «καινοτομίας» στο βρεφικό γάλα
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 19ης αγωνιστικής της Super League (vids)
