Επέκταση στην Ελλάδα με «όχημα» τον ΟΤΕ επεξεργάζεται η εταιρεία Belgacom
Ρότα εισόδου στην ελληνική αγορά σταθερής τηλεφωνίας έχει χαράξει η τηλεφωνική εταιρεία του Βελγίου, Belgacom. Μέσω της εταιρείας Carrier & Wholesale Business Unit έχει ξεκινήσει μυστικές διαπραγματεύσεις με τον ΟΤΕ για συμμετοχή στο κεφάλαιό του.
25
Την επέκτασή της στην ελληνική αγορά σταθερής τηλεφωνίας σχεδιάζει η μεγαλύτερη τηλεφωνική εταιρεία του Βελγίου και ήδη πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει μυστικές διαπραγματεύσεις με τον ΟΤΕ, στοχεύοντας στην είσοδό της στο κεφάλαιο και τις δραστηριότητες του Οργανισμού στο άμεσο μέλλον.
Μέσω της θυγατρικής της Carrier & Wholesale Business Unit, η οποία προσβλέπει σε σχετική αδειοδότηση από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT), η βελγική εταιρεία θέλει να ενισχύσει την παρουσία της στη χώρα μας.
«Η παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα αποτελεί κλειδί για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας. Ήδη έχουμε παρουσία στην Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία. Η επέκτασή μας και στην Ελλάδα θα βελτιώσει τις υπηρεσίες και τα τιμολόγια μας, προς πελάτες τόσο σταθερής, όσο και κινητής τηλεφωνίας» τόνισε η πρόεδρος της Carrier & Wholesale Business Unit, Mπρίτζετ Κοσγκρέιβ.
Σύμφωνα εξάλλου με πληροφορίες, στελέχη της Belgacom ήρθαν στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να συναντηθούν με εκπροσώπους του ΟΤΕ και να διερευνήσουν το έδαφος για την ανάπτυξη συνεργασίας, εν όψει της απελευθέρωσης στην Ελλάδα της σταθερής τοπικής τηλεφωνίας.
Aξίζει να σημειωθεί ότι, πέραν της παρουσίας της στην Ευρώπη, η Belgacom Carrier & Wholesale Business Unit, έχει ήδη επεκταθεί σε τρία ασιατικά κράτη και στις ΗΠΑ. Το 2000, η εν λόγω επιχειρηματική μονάδα συνέδραμε με περίπου 14% στον συνολικό κύκλο εργασιών του ομίλου Belgacom.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Βενεζουέλα και Δομινικανή Δημοκρατία αποκαθιστούν τις προξενικές υπηρεσίες και τις αεροπορικές συνδέσεις
- Ο Τραμπ κλείνει το Κέντρο Κένεντι στην Ουάσιγκτον για διετή ανακαίνιση
- Λίβανος: Νέες επιδρομές του Ισραήλ με 1 νεκρό και 7 τραυματίες, ανάμεσά τους 2 παιδιά
- Κολομβία: Πεθαίνει από πνιγμό ο υπ’ αριθμόν 2 του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών
- Τουρκία: Ταξιδεύουν στην Αλεξανδρούπολη για να αγοράσουν τρόφιμα – Αποκλειστικές εκδρομές μόνο για βοδινό κιμά
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Εξπρές αλλαγή χρήσης γραφείων σε κατοικίες