Έως και τετραπλάσια τα κονδύλια για την προβολή του ελληνικού τουρισμού μέχρι το 2004
Σε τετραπλασιασμό των κονδυλίων που διατίθνται για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στις ξένες αγορές θα προχωρήσει το υπουργείο Ανάπτυξης την επόμενη διετία, διευρύνοντας τις πηγές χρηματοδότησης.
28
Σε τετραπλασιασμό των κονδυλίων που διατίθνται για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στις ξένες αγορές θα προχωρήσει το υπουργείο Ανάπτυξης την επόμενη διετία, διευρύνοντας τις πηγές χρηματοδότησης, όπως επισημαίνει στην Καθημερινή της Κυριακής ο υφυπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργακόπουλος.
Ο κ. Γεωγακόπουλος τονίζει ότι το ποσό για την προβολή του τουρισμού μπορεί να φτάσει πριν από το 2004 τα 30 δισ. δραχμές, από 7 δισ. δρχ. που θα δοθούν για την προσεχή σεζόν.
Για να επιτευχθεί αυτό θα δημιουργηθεί ένας νέος φορέας, ο οποίος πέρα από το ποσό που θα λαμβάνεται ως ποσοστό από τα έσοδα του Καζίνο της Πάρνηθας θα διαχειρίζεται τα έσοδα που προκύπτουν (άμεσα ή έμμεσα) από τον τουριστικό τομέα. Ο φορέας αυτό μπορεί να πάρει τη μορφή ενός ΝΠΔΔ.
Τη χρηματοδότηση θα συμπληρώνουν οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τη δέσμευση μέρους των Τελών Παρεπιδημούντων που λαμβάνουν από τουριστικές επιχιερήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία για επιθέσεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας
- Ευρώπη: Η ταπεινωτική συνθηκολόγηση με τον Τραμπ – Τα 5 γεγονότα που το αποδεικνύουν
- Ονοματοδοσία της κεντρικής πλατείας της Αδριανής στη μνήμη του Στυλιανού Κ. Σαμαρά
- Μια νύχτα μόνο: Η αποκάλυψη και η έκρηξη
- «Δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Αλ Αχλί ο Νταμς» (vid)
- Ισραήλ: Έπεται επίσκεψη Γουίτκοφ, θα συναντηθεί με Νετανιάχου
