Υποχωρεί η Σοφοκλέους στο άνοιγμα της Τετάρτης
Ακολουθώντας τις τάσεις που επικρατούν στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές κεφαλαιαγορές, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών άνοιξε με πτώση την Τετάρτη. Ο τζίρος κινείται για μία ακόμη ημέρα σε ικανοποιητικά επίπεδα.
28
Ακολουθώντας τις τάσεις που επικρατούν στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές κεφαλαιαγορές, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών άνοιξε με πτώση την Τετάρτη. Στις 11:15 ο γενικός δείκτης τιμών έχανε 0,41% και διαμορφωνόταν στις 2.765,24. Η αξία των συναλλαγών άγγιζε την ίδια ώρα τα 13,5 εκατ. ευρώ, ή τα 4 δισ. δρχ. περίπου.
Η εικόνα στους επιμέρους κλάδους ήταν μεικτή, με τις τηλεπικοινωνίες να σημειώνουν τη μεγαλύτερη πτώση (0,80%) και την Κλωστοϋφαντουργία τη μεγαλύτερη άνοδο (1,79%). Ανάλογη ήταν και η κατάσταση στους δείκτες FTSE της μικρής, της μέσης και της μεγάλης κεφαλαιοποίησης, όπου τα ποσοστά μεταβολής ήταν +0,61%, +0,06% και -0,02% αντιστοίχως.
Οι δύο πρωταγωνιστές της προηγούμενης ημέρας, η Alpha Bank και η Εθνική Τράπεζα, κέρδιζαν έδαφος κατά 0,37% και 1,69% αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πού επεκτείνεται η ψηφιακή κάρτα – Οι νέες αλλαγές
- Βασίλης Σπανάκης: Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για 61 αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική
- NBA: Οι πιθανότητες για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο (pic)
- Ο Στιβ Γουίτκοφ την Τρίτη στο Ισραήλ για να ενημερωθεί για τις «κόκκινες γραμμές» του Τελ Αβίβ έναντι του Ιράν
- Νέα Υόρκη: Τουλάχιστον 16 νεκροί από το κρύο – Σφοδρό κύμα ψύχους πλήττει την πόλη
- Κυρ. Μητσοτάκης: Πρώτα «καρφώνει» την αντιπολίτευση και μετά ζητά συναίνεση για τη συνταγματική αναθεώρηση

