Αποκολλήθηκε από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το Soyuz
Επιτυχώς αποκολλήθηκε σήμερα στις 03:38 (ώρα Ελλάδος) από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το διαστημόπλοιο Soyuz ΤΜ-33, που θα μεταφέρει στη Γη τους δύο Ρώσους κοσμοναύτες και τη Γαλλίδα συνάδελφό τους. Η πόρτα επικοινωνίας έκλεισε στις 00:40.
Επιτυχώς αποκολλήθηκε σήμερα στις 03:38 (ώρα Ελλάδος) της Τετάρτηςαπό το Διεθνή Διαστημικό Σταθμότο διαστημόπλοιοSoyuz ΤΜ-33, που θα μεταφέρειπίσω στη Γη τους δύο Ρώσους κοσμοναύτες και τη Γαλλίδα συνάδελφό τους, όπως ανακοινώθηκε από το κέντρο ελέγχου διαστημικών πτήσεων στη Μόσχα.
Η άκατος προσγείωσης των τριών κοσμοναυτών θα αποκολληθεί από τοSoyuz όταν το διαστημόπλοιο εισέλθει στη γήινη ατμόσφαιρα και θα προσγειωθεί στις στέπες του Καζακστάν στις 06:59 (ώρα Ελλάδος) σε απόσταση 180χλμ. από την πόλη Ντζεζκασγκάν.
Τα μέλη της αποστολής «Ανδρομέδα», Κλοντί Ανιέρ, Βίκτορ Αφανάσιεφ και Κονσταντίν Κοζέγεφ, επιστρέφουν στη Γη έπειτα από δέκα ημέρες παραμονής στο Διάστημα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας