30

Ικανοποιημένος ως προς τα αποτελέσματα της πρώτης εβδομάδας των αεροπορικών βομβαρδισμών στο Αφγανιστάν εμφανίστηκε το Σάββατο ο Tζορτζ Ο. Μπους στο εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό του μήνυμα. «Οι δυνάμεις μας κυριαρχούν στους αιθέρες του Αφγανιστάν» είπε χαρακτηριστικά.


«Έχουμε καταφέρει συντριπτικά πλήγματα στο δίκτυο των τρομοκρατών και έχουμε εξουδετερώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την αεράμυνα των Ταλεμπάν» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος, για να διαβεβαιώσει τους συμπολίτες του ότι ο αγώνας κατά της παγκόσμιας τρομοκρατίας θα συνεχιστεί.


«Η καλύτερη άμυνα απέναντι στην τρομοκρατία είναι η επίθεση κατά της τρομοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Τζορτζ Ο. Μπους διαβεβαίωσε τους Αμερικανούς ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή νέων τρομοκρατικών χτυπημάτων.

«Καταλαβαίνω ότι οι συμπολίτες μας νιώθουν άβολα και φοβούνται τυχόν αντίποινα των τρομοκρατών. Όμως, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι έχουμε λάβει όλα τα μέτρα για να μην συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαστε σε επιφυλακή. Είμαστε αποφασισμένοι και η δύναμη ισχύος αυτού του έθνους θα γίνει αντιληπτή.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press