F1: Η Toyota είχε συμβουλευτεί τη FIA για τον διαχύτη
F1: Η Toyota είχε συμβουλευτεί τη FIA για τον διαχύτη
Με ικανοποίηση υποδέχθηκε η Toyota την απόφαση του Εφετείου της FIA να κρίνει νόμιμο τον αεροδυναμικό διαχύτη τόσο του μονοθεσίου της, TF109, όσο και των Brawn BGP001 και Williams FW31. Μάλιστα, η ομάδα διευκρίνισε ότι είχε συμβουλευτεί την Ομοσπονδία από την πρώτη στιγμή σχεδιασμού του διαχύτη.
Ο αγωνιστικός διευθυντής της Toyota F1, Tadashi Yamashina, είπε: Ήμουν αισιόδοξος ότι το Εφετείο θα έφτανε σε αυτή την απόφαση, η οποία με ικανοποιεί. Είναι σημαντικό να διευκρινίσω ότι μελετήσαμε τους τεχνικούς κανονισμούς στις πλήρεις λεπτομέρειές του και στην πορεία συμβουλευτήκαμε τη FIA.
Δεν είχαμε ποτέ την αμφιβολία ότι το μονοθέσιό μας ήταν μέσα στο πλαίσιο των κανονισμών. Είμαι χαρούμενος που το θέμα ανήκει πλέον στο παρελθόν και τώρα μπορούμε να αφοσιωθούμε στη συναρπαστική αγωνιστική χρονιά στην πίστα, κατέληξε ο Ιάπωνας.
- Φωτιά και θειάφι – Εξωπλανήτης νέας κατηγορίας είναι πραγματική Κόλαση
- Ιράν: Οι ανώτεροι αξιωματούχοι που δολοφονήθηκαν από την αρχή του πολέμου
- Η Τουρκία ανακοίνωσε την ανάπτυξη από το ΝΑΤΟ νέου συστήματος Patriot στο Ιντσιρλίκ
- Για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του παίζει ο Παναθηναϊκός
- Κρήτη: Νέα στοιχεία για την εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ανθρώπων
- Ρίτα Γουίλσον: Μιλά με άπταιστα ελληνικά on camera και δηλώνει την αγάπη της για την Ελλάδα
