F1: Η McLaren παραδέχθηκε ότι υστερεί σε ταχύτητα!
Η McLaren παραδέχθηκε ότι υστερεί σε ταχύτητα!
Όσο περνούν οι μέρες, τόσο περισσότερο εντείνεται η φημολογία ότι η νέα McLaren MP4/24 δεν είναι αρκετά ανταγωνιστική -τουλάχιστον όχι όσο η Ferrari και η Toyota- ενόψει του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 που ξεκινά στις 29 Μαρτίου 2009 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στην αεροδυναμική του πίσω μέρους του μονοθεσίου, δεδομένου ότι η ομάδα ενάλλασσε μέχρι στιγμής στις δοκιμές διαρκώς την περσινή με τη φετινή πίσω πτέρυγα και τροποποίησε το δάπεδο στο σημείο κάτω από τις πίσω αναρτήσεις.
Τώρα ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Norbert Haug, παραδέχθηκε δημοσίως το πρόβλημα: Αναμφίβολα δεν βρισκόμαστε εκεί που θα θέλαμε. Η απαγόρευση δοκιμών [κατά τη διάρκεια της σεζόν] θα κάνει τις βελτιώσεις του μονοθεσίου πιο δύσκολες, αλλά σε καμία περίπτωση αδύνατες. Ενδεικτικό είναι ότι, ενώ οι περισσότερες ομάδες τελειώνουν το πρόγραμμα δοκιμών τους αυτή την εβδομάδα, η McLaren θα εργαστεί και την επόμενη στη Χερέθ.
- Πάτρα: Συνεχίζεται η αγωνία για την εξαφάνιση 16χρονης Λόρας – Τα social, το κινητό και το ενεχυροδανειστήριο
- Νέο πρόβλημα: Ο Ιωαννίδης τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο
- Γροιλανδία: «Η στρατιωτική κατάληψή της από τις ΗΠΑ θα σημάνει το τέλος του ΝΑΤΟ»
- Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις
- Συνεχίζεται η Δομή Σίτισης στον Δήμο Αλεξανδρούπολης
- Σκάνδαλο Grok: Κέιτ Μίντλετον και ανήλικες «γυμνές» από τον ψηφιακό βοηθό του Έλον Μασκ – «Αποτρόπαιο»
