
Χωρίς φώτα φρένων τα μονοθέσια στο GP ΗΠΑ
Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας η χρήση των φώτων φρένων στα μονοθέσια της Formula 1, η δοκιμαστική εφαρμογή των οποίων είχε προγραμματιστεί για το Grand Prix Ινδιανάπολης, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου.
Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας η χρήση των φώτων φρένων στα μονοθέσια της Formula 1, η δοκιμαστική εφαρμογή των οποίων είχε προγραμματιστεί για το Grand Prix Ινδιανάπολης, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, οι επικεφαλής των ομάδων της Formula 1 συμφώνησαν την περασμένη Παρασκευή ότι ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους μέχρι την πραγματοποίηση του Grand Prix των ΗΠΑ ήταν περιορισμένος και δεν αρκούσε για την προετοιμασία των μονοθεσίων, τα οποία λόγω των τελευταίων γεγονότων στις Ηνωμένες Πολιτείες έπρεπε να μεταφερθούν στην Ινδιανάπολη νωρίτερα.
Οι οδηγοί έχουν ήδη δοκιμάσει τα φώτα φρένων, κατά τη διάρκεια δοκιμών στην πίστα του Silverstone στη Βρετανία, και συμφωνούν με την υιοθέτηση του μέτρου το οποίο η FIA επιθυμεί να εφαρμόσει από το 2002, ενώ θεωρούσε χρυσή ευκαιρία για τη δοκιμή του σε πραγματικές συνθήκες το ιδιόμορφο GP της Ινδιανάπολης.
auto.in.gr
- Σε φιλικό «θρύλων» της Ίντερ και της Ρεάλ Μαδρίτης Γιώργος ο Καραγκούνης (pic)
- Άγιος Δημήτριος: Ξεκίνησε η δίκη των τριών για την εμπλοκή τους στη δολοφονία του 27χρονου
- Η επιστροφή του νυφικού ταγέρ – H Ντούα Λίπα αντέγραψε τη Μπιάνκα Τζάγκερ με ανδρόγυνο στυλ
- Αμαζόνιος: «Ψηφιακή αποικιοκρατία» – Πώς το ίντερνετ επηρεάζει τη ζωή των αυτόχθονων πληθυσμών
- Ένα «ουράνιο τόξο» για την Βραζιλία – «Καλό σημάδι ενόψει Μουντιάλ» λένε οι Βραζιλιάνοι
- Email gate: Αλληλοκατηγορίες και μετάθεση ευθυνών στη δίκη για τη διακίνηση των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων


