
Τετρακίνητο Mazda 2 στην ιαπωνική αγορά…
Στην ιαπωνική αγορά κυκλοφορεί από σήμερα η τετρακίνητη έκδοση του Mazda 2, γνωστού στην τοπική αγορά ως Demio, με κινητήρες 1,3 και 1,5 λίτρων.
Στην ιαπωνική αγορά κυκλοφορεί από σήμερα η τετρακίνητη έκδοση του Mazda 2, γνωστού στην τοπική αγορά ως Demio, με κινητήρες 1,3 και 1,5 λίτρων.
Η ιδιαιτερότητα του συστήματος τετρακίνησης e-4WD εντοπίζεται στον τρόπο λειτουργίας, αφού η κίνηση στους πίσω τροχούς μεταδίδεται μέσω ενός ηλεκτρομαγνητικού συμπλέκτη.
Κατά τα άλλα ισχύει ό,τι και για τα συστήματα με συνεκτικό συμπλέκτη. Όταν το σύστημα αντιληφθεί απώλεια πρόσφυσης στους εμπρός τροχούς, τότε η κίνηση στους πίσω εμπλέκεται αυτόματα. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η εμπλοκή του συστήματος είναι ταχύτερη από αυτή των υπόλοιπων συμβατικών συστημάτων τετρακίνησης, ενώ η κατανάλωση επιβαρύνεται λιγότερο.
Πηγή: Mazda
auto.in.gr
- Χωρίς Tαβάρες η Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four, αμφίβολος και ο Άλεξ Λεν
- Κυτταρική θεραπεία υπόσχεται μόνιμη αντιμετώπιση του HIV με μία μόνο δόση
- Πακιστάν: Δέκα νεκροί μετά από έκρηξη σε αγορά, σύμφωνα με την αστυνομία
- Η αφιέρωση του χρυσού μεταλλίου από τη Στέλλα Μαρεντάκη στον αδερφό της που είναι στο φάσμα του αυτισμού
- O Πέδρο Αλμοδόβαρ δεν φοβάται τίποτα – Η γενοκτονία στη Γάζα, τα σιωπηλά Όσκαρ και το δειλό Χόλιγουντ
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026 – Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου και της βιώσιμης μετακίνησης με την ενέργεια της ΔΕΗ

