H ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai συνεχίζει τις προσφορές οι οποίες αφορούν διάφορα μοντέλα της γκάμας της. Συγκεκριμένα, εξακολουθεί να ισχύει η ειδική προσφορά των 1.000 ευρώ για τα Getz και Accent η οποία προβάλλεται μέσω τηλεοπτικής διαφημιστικής καμπάνιας.

Έτσι, η τιμή πώλησης του φτηνότερου -τρίθυρου- Getz στα 1.100κ.εκ. διαμορφώνεται στα 8.750 ευρώ ενώ η βασική τρίθυρη έκδοση του Accent -των 1.300κ.εκ.- στα 8.990 ευρώ.



Με νέες διαφημίσεις στην τηλεόραση και στον ειδικό Τύπο επαναπροβάλλεται το δελεαστικό aftersale «πακέτο» για το Tuscon που περιλαμβάνει πενταετή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και επίσης πέντε χρόνια δωρεάν service καθώς και οδική βοήθεια. Υπενθυμίζεται πως η βασική έκδοση του Tuscon κοστίζει 28.000 ευρώ.



Για το Elantra -του οποίου η βασική τετράθυρη έκδοση στοιχίζει 13.490 ευρώ- ισχύουν νέες μειωμένες τιμές πώλησης και ειδικές προσφορές που συνδυάζονται με δερμάτινο σαλόνι ή έκπτωση 500 ευρώ για όσους αγοραστές δεν το επιθυμούν.