Στο Παρίσι το πρωτότυπο Skoda Joyster
Εμφανώς διαφοροποιημένο σε σχέση με τις υπάρχουσες προτάσεις της Skoda, το πρωτότυπο Joyster σκιαγραφεί τις νέες σχεδιαστικές τάσεις της Τσέχικης εταιρίας.
Το πρωτότυπο Joyster αποτελεί μία προσέγγιση του πως νέες φόρμες και μορφές μπορούν να ταιριάξουν με ορισμένες από τις κλασικές σχεδιαστικές γραμμές της Skoda, υποδεικνύοντας το στιλιστικό μέλλον της εταιρίας.
Το τρίπορτο αυτό όχημα έχει περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις, χάρη όμως στον καλό χωροταξικό σχεδιασμό προσφέρει ένα αρκετά ευρύχωρο και φιλικό σαλόνι. Στα χαρακτηριστικά του, πέρα από την προχωρημένη εμφάνιση, περιλαμβάνονται αρκετά τεχνολογικά καλούδια, καθώς επίσης και διάφορες έξυπνες ιδέες που ενισχύουν τη χρηστικότητα και το μοντέρνο του χαρακτήρα.
Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Joyster θα γίνει, όπως είναι φυσικό, στην προσεχή έκθεση του Παρισιού. Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί το αν η Skoda σκοπεύει να το βγάλει σε παραγωγή, θεωρείται όμως σίγουροότι η αισθητική του και οι έξυπνες λύσεις που ενσωματώνει θα υιοθετηθούν από διάφορες μελλοντικές της προτάσεις.
auto.in.gr
- Συναγερμός στα Τρίκαλα λόγω μεγάλης πυρκαγιάς σε γνωστό εργοστάσιο την ώρα της νυχτερινής βάρδιας
- Φιλιππίνες: Πολύνεκρο ναυάγιο πορθμείου στη νήσο Μπασίλαν
- Μινεάπολη: Ο Κλίντον καλεί τους Αμερικανούς να «ορθώσουν το ανάστημά τους» και να «υψώσουν τη φωνή» τους
- Λίβανος: 2 νεκροί σε νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο
- Μινεάπολη: Ο Τραμπ αποδίδει στους Δημοκρατικούς τις ευθύνες για τις δολοφονίες πολιτών από αστυνομικούς
- Ο χρυσός σπάει το φράγμα των 5.000 δολαρίων για πρώτη φορά στην ιστορία