Στη Ferrari ο Marc Gene για το 2005
Ο Marc Gene θα είναι ο δεύτερος οδηγός δοκιμών της Ferrari για το 2005, σύμφωνα με ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.
Στην πρόσληψη του Marc Gene προχώρησε η Ferrari, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της. Ο Ισπανός υπέγραψε συμβόλαιο με την Scuderia και θα αποτελέσει μαζί με τον Luca Badoer, το δίδυμο οδηγών δοκιμών της ομάδας για το 2005.
Ο 30άχρονος οδηγός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Formula 1 το 1999 με την ομάδα της Minardi, στην οποία και παρέμεινε για δύο χρόνια, πριν μεταγραφή στη Williams ως δοκιμαστής.
Στο φετινό πρωτάθλημα, μετά τον τραυματισμό του Ralf Schumacher στην Ινδιανάπολη, του δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στη Williams. Ωστόσο, η απόδοσή του στο Γαλλικό και Βρετανικό Grand Prix, όπου κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Γερμανό, ήταν απογοητευτική καιστη συνέχεια δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη βρετανική ομάδα, το οποίο έληγε φέτος.
Ο M.Gene θα πιάσει άμεσα δουλειά στη νέα του ομάδα, καθώς θα συμμετάσχει στις δοκιμές, που έχει προγραμματίσει η Ferrari αυτή την εβδομάδα, στην πίστα της Βαρκελώνης.
Associated Press
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου