Πρόλογος στη Γενεύη για το Peugeot 407 Coupe
Το πρωτότυπο μοντέλο Prologue, που θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του σε μερικές εβδομάδες στη Γενεύη, προϊδεάζει για την έκδοση παραγωγής του Coupe 407 που θα ακολουθήσει στις αρχές του 2006.
Μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του 407 στους ευρωπαϊκούς δρόμους ήρθε η ώρα της αποκάλυψης για την Coupe έκδοση -έστω καιως πρωτότυπο μοντέλο-η οποία θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην Γενεύη. Σύμφωνα με την Peugeot,το μοντέλο που θα παρουσιαστεί εκεί θεωρείται ως concept car αλλά η ρεαλιστική τουεμφάνισή πείθειπως αυτό θα διαφέρει σε ελάχιστα σημεία από την έκδοση παραγωγής.
Σε αντίθεση με το απερχόμενο 407 Coupe, το νέο δεν σχεδιάστηκε ούτε θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις του Pininfarina καθώςη Peugeot ανέλαβε εξ ολοκλήρου την δημιουργία και την παραγωγήτου νέου της μοντέλου.
Όπως και το προηγούμενο, έτσι και το νέο 407 Coupe, κερδίζει τις εντυπώσεις χάρη στην συμπαγή όψη του και την επιθετική σχεδίασή του και εκτιμάται πωςθα αποκτήσει αρκετούς αγοραστές που επιθυμούν τον συνδυασμό του σπορτίφ στοιχείου με την αίσθηση της πολυτέλειας.
Αν και στη γκάμα των κινητήρων θεωρείται σίγουρο πωςθα περιλαμβάνονται οι κινητήρες των 2,2 και3,0 λίτρων -απόδοσης 158 και 211 ίππων αντίσοιτχα-η γαλλική εταιρία κάνει για την ώρα λόγο μόνο για τον diesel V6 HDi ισχύος 200 ίππων πουσυνδυάζεται με ημιαυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων τύπου Tiptronic.
- Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε και συνελήφθη ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ
- Ο Ευάγγελος Γιαννακούρας θα ορκιστεί ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Σύγχυση με τη διαγραφή του το 2023
- Ο πόλεμος στο Ιράν προκαλεί σοκ στην παγκόσμια οικονομία – Και ο Τραμπ δεν έχει επιλογές
- 5 ανεκτίμητα οφέλη του ύπνου στην ψυχική μας υγεία
- Μακρόν: Ο ρόλος της Γαλλίας στη Μέση Ανατολή παραμένει «καθαρά αμυντικός» παρά τον θάνατο στρατιώτη
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

