Προκηρύχθηκε το Mitsubishi Cup 2003
Συνεχίζεται και φέτος ο θεσμός του Mitsubishi Cup, που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΙΑΣΩΝ ΑΕΒΕ, μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και αποκλειστική αντιπρόσωπος/εισαγωγέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα.
Συνεχίζεται και φέτος ο θεσμός του Mitsubishi Cup, που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΙΑΣΩΝ ΑΕΒΕ, μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και αποκλειστική αντιπρόσωπος/εισαγωγέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα.
Το Mitsubishi Cup 2003 περιλαμβάνει τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ράλι 2003 (σε χώμα και άσφαλτο) για τα αυτοκίνητα Mitsubishi Evolution κατηγορίας Normal. Στο πλαίσιο του Κυπέλλου Mitsubishi, η ελληνική αντιπροσωπεία θα προσφέρει την υποστήριξή της στους συμμετέχοντες, με ανταλλακτικά, μεταφορά των αγωνιστικών αυτοκινήτων τους στους αγώνες εκτός Αττικής, ενώ έπαθλα θα δοθούν στους πρώτους νικητές.
Σημειώνεται ότι χορηγοί του Mitsubishi Cup 2003 είναι η Interamerican και η Eurobank Cards.
Πηγή: ΙΑΣΩΝ ΑΕΒΕ
auto.in.gr
- Η Ανθέα Σίλμπερτ έντυσε το Μωρό της Ρόζμαρι – Ένα αντίο στην Ελληνίδα, πρωτοπόρο ενδυματολόγο του Χόλιγουντ
- Πότε λήγει η προθεσμία για τα ακαθάριστα οικόπεδα
- LIVE: Σουηδία – Ελλάδα
- Στενά του Ορμούζ: Τέσσερα ιρανικά τάνκερ με πετρέλαιο εξήλθαν παρά τον αποκλεισμό των ΗΠΑ
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αγωνία για παιδιά της 39χρονης – Δεν μπορεί να τα αναλάβει η θεία τους
- Φιλοθέη: Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει μελισσοκόμο να απομακρύνεται όταν οριοθετήθηκε η φωτιά – Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται

