
Πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων οδηγών από τη Renault
Παράλληλα με την επίσημη επιστροφή της στη Formula 1 το 2002, η Renault δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα για οδηγούς, το Renault Driver Development (RDD), με στόχο την... ανακάλυψη νεαρών ταλαντούχων οδηγών, στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο τιμόνι ενός μονοθεσίου της Formula 1.
Παράλληλα με την επίσημη επιστροφή της στη Formula 1 το 2002, η Renault δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα για οδηγούς, το Renault Driver Development (RDD), με στόχο την… ανακάλυψη νεαρών ταλαντούχων οδηγών, στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο τιμόνι ενός μονοθεσίου της Formula 1.
Οι εργασίες του RDD έχουν ήδη ξεκινήσει και οι έξι πρώτοι οδηγοί αξιολογούνται σήμερα και αύριο (29 και 30 Οκτωβρίου) στην πίστα Estoril της Πορτογαλίας. Τρεις από αυτούς, ο Βραζιλιάνος Fabio Carbone, ο Πολωνός Robert Kubica και ο Γάλλος Eric Salignon, θα οδηγήσουν μονοθέσια της Formula 3, ενώ οι Ιταλοί Simone Lacone, Leonardo Orecchioni και ο Ολλανδός Carlo van Dam θα οδηγήσουν τα μονοθέσια της Formula Renault.
Μετά τις διήμερες δοκιμές, οι ικανότητες και η πρόοδος των έξι νεαρών θα αξιολογηθούν από μια ομάδα ειδικών, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο βετεράνος οδηγός της F1, Jacques Laffite.
auto.in.gr
- Βρετανία: Εκλήθη από το υπουργείο Εξωτερικών ο Ρώσος πρέσβης μετά την επίθεση με drone στη Ρουμανία
- Oμηρικό debate στον Guardian: Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας στην Οδύσσεια του Νόλαν;
- Έρευνα ΠΑΝΣΥΠΟ για τη στεγαστική κρίση: Άνθρωποι δίχως σπίτια, σπίτια χωρίς ανθρώπους
- Ολυμπιακός: Με 11άδα στον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό – Ποιοι έμειναν εκτός
- Τουρισμός: Ρεκόρ αεροπορικών αφίξεων για την Κρήτη στην έναρξη της σεζόν
- Έμπολα: Το χαμένο έδαφος από την επιδημία καλύπτεται στη ΛΔ του Κονγκό, διαβεβαιώνει ο ΠΟΥ

