
Παράξενο σπορ οι αγώνες ράλι υποστηρίζει ο C.Sainz
Τι αισθάνεται ένας παγκόσμιος πρωταθλητής όπως ο Carlos Sainz όταν κατακτά την πρώτη θέση στο τελευταίο σκέλος ενός αγώνα μετά από δύο αποκλεισμούς αντιπάλων του;
Τι αισθάνεται ένας παγκόσμιος πρωταθλητής όπως ο Carlos Sainz όταν κατακτά την πρώτη θέση στο τελευταίο σκέλος ενός αγώνα μετά από δύο αποκλεισμούς αντιπάλων του;
Ήταν μία μέρα γεμάτη εκπλήξεις δήλωσε ο 40αχρονος Ισπανός: Όταν ξύπνησα το πρωί, η νίκη ήταν το τελευταίο πράγμα που είχα στο μυαλό μου, αλλά οι αγώνες ράλι είναι παράξενο σπορ μερικές φορές. Συχνά, έχω αντιμετωπίσει ο ίδιος την αρνητική πλευρά των πραγμάτων, χάνοντας μία νίκη το τελευταίο λεπτό, γι αυτό πιστεύω πως ότι κι αν συμβεί, οι νίκες είναι αυτές που καταγράφονται πάντα στα αρχεία.
Σχολιάζοντας τον λατινοαμερικάνικο αγώνα ο C.Sainz επεσήμανε: Οδήγησα στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου και αυτή η νίκη είναι πραγματικά ουσιαστική για την έκβαση του πρωταθλήματος. Τα επόμενα δύο ράλι είναι πολύ σημαντικά. Το Focus είναι ένα ανταγωνιστικό και αξιόπιστο αυτοκίνητο και πρέπει να προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές του στο έπακρο στην Ελλάδα και στην Κένυα.
Πηγή: Ford Rallye Sport
auto.in.gr
- Πήλιο: Φωτιά σε πευκοδάσος στο Νεοχώρι
- Οσμάν: «Όταν έχεις το Final Four στην έδρα σου, όλοι περιμένουν να είσαι εκεί – Το περιμένουμε κι εμείς»
- Αιγάλεω: Ηλικιωμένη ξέχασε μέσα στο λεωφορείο την τσάντα της με 30.000 ευρώ, χρυσές λίρες και κοσμήματα
- Κτηνωδία στην Χαλκιδική: Μαζική δηλητηρίαση 21 σκύλων στον Βάβδο – Οργή και έρευνα για το αποτρόπαιο περιστατικό
- Η Ράμα Ντουβάτζι στο στούντιό της – Πρότυπο της αριστερής Gen Ζ, «απειλή» των δεξιών μουσουλμάνων
- «Καρφιά» Βλάχου για υπόθεση Λαζαρίδη: «Κάτι δεν πάει καλά στο Μαξίμου»

