
Παραγωγή συστημάτων αυτόματης μετάδοσης της Toyota στις ΗΠΑ
Επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στις HΠΑ η Toyota, με στόχο οι κατασκευαστικές της μονάδες στην αμερικανική χώρα να καλύψουν την υψηλή ζήτηση για τα οχήματα που διαθέτει.
Επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στις HΠΑ η Toyota, με στόχο οι κατασκευαστικές της μονάδες στην αμερικανική χώρα να καλύψουν την υψηλή ζήτηση για τα οχήματα που διαθέτει.
Στα σχέδια για αύξηση της παραγωγής αυτοκινήτων και εξαρτημάτων εντάσσεται και η απόφαση της ιαπωνικής εταιρείας να ξεκινήσει την παραγωγή συστημάτων αυτόματης μετάδοσης στις εγκαταστάσεις της στη Δυτική Virginia με ετήσια παραγωγή 360.000 μονάδων.
Τα συστήματα που θα παράγονται στη συγκεκριμένη μονάδα θα τοποθετούνται στα Toyota Camry και Camry Solara, τα οποία κατασκευάζονται σε εργοστάσια της ιαπωνικής εταιρίας στο Kentucky των ΗΠΑ και στον Καναδά, αλλά και στο RX300, το πολυτελές SUV της Lexus, θυγατρικής της Toyota, που θα παράγεται από το 2003 σε εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρείας στον Καναδά.
Οι εγκαταστάσεις στη Δυτική Virginia κατασκευάστηκαν το Μάιο του 1996, ενώ δύο χρόνια αργότερα ξεκίνησε εκεί η παραγωγή κινητήρων. Η ετήσια παραγωγή του εργοστασίου σε κινητήρες ανέρχεται στις 500.000 μονάδες, ενώ μέχρι το 2002 αναμένεται να φτάσει στις 540.000 μονάδες.
auto.in.gr
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Γιορτή σήμερα 21 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

