
Π. Πρωτάθλημα Ράλι (WRC): Ο J.Kankkunen επιστρέφει στη Φινλανδία με τη Hyundai
Ο Juha Kankkunen θα βρεθεί και πάλι στο τιμόνι ενός εργοστασιακού αγωνιστικού αυτοκινήτου. Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα συμμετάσχει στον αγώνα της πατρίδας του, το Ράλι Φινλανδίας, με Hyundai Accent WRC. O 42χρονος Φινλανδός, ο οποίος μέχρι και την περσινή αγωνιστική περίοδο συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι με την ομάδα της Subaru, θα οδηγήσει […]
Ο Juha Kankkunen θα βρεθεί και πάλι στο τιμόνι ενός εργοστασιακού αγωνιστικού αυτοκινήτου. Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα συμμετάσχει στον αγώνα της πατρίδας του, το Ράλι Φινλανδίας, με Hyundai Accent WRC.
O 42χρονος Φινλανδός, ο οποίος μέχρι και την περσινή αγωνιστική περίοδο συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι με την ομάδα της Subaru, θα οδηγήσει την τελευταία εξέλιξη του Accent WRC μαζί με τους Alister McRae και Kenneth Eriksson.
“Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος που θα οδηγήσω για τη Hyundai στον αγώνα της πατρίδας μου. Το Accent θα είναι μια νέα πρόκληση για μένα και ελπίζω ότι θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα” δήλωσε ο Juha Kankkunen.
Ο πολύπειρος οδηγός, που έχει κερδίσει το συγκεκριμένο αγώνα τρεις φορές, ενώ έχει βρεθεί άλλες τέσσερις φορές στο βάθρο, θα πραγματοποιήσει τις πρώτες του δοκιμές με το νέο του αυτοκίνητο στο Ελσίνκι την επόμενη εβδομάδα.
Ο Juha Kankkunen όμως δεν θα είναι ο μόνος βετεράνος Φινλανδός οδηγός που θα συμμετάσχει στο φετινό αγώνα. Ο Markku Alen θα βρεθεί στο bucket ενός ιδιωτικού Ford Focus WRC, ενώ ο Timo Salonen -εάν τελικά καταφέρει να βρει χορηγούς- θα οδηγήσει ένα Peugeot 206 WRC της ιταλικής ομάδας Grifone.
auto.in.gr
- Συνεχίζονται τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς – Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Σχεδιάζαμε μαζί να φύγει αλλά δεν πρόλαβε» – Συγκλονίζει η αδελφή της Βασιλικής
- Σελίν Ντιόν: 10 νέες συναυλίες στο Παρίσι λόγω της τεράστιας ζήτησης – Οι ημερονηνίες
- Αχτσιόγλου: Αυτοτελής η απόφαση να παραδώσω την έδρα – Να υπάρξει πόλος απέναντι στη δεξιά με δυνατότητα ευρύτερης συσπείρωσης
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Γ’)
- Μιλένα Αποστολάκη: «Νέες υπέρογκες και αυθαίρετες αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας με ευθύνη της κυβέρνησης»
