Π. Πρωτάθλημα Ράλι: Θα παραμείνει στην ομάδα ο R.Burns υποστηρίζει ο D.Lapworth
Την βεβαιότητά του ότι ο Richard Burns θα οδηγεί για τη Subaru Prodrive και την επόμενη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε σεδηλώσεις του ο επικεφαλής της ομάδας David Lapworth, διαψέυδοντας τις φήμες ότι ο βρετανός οδηγός θα μεταγραφεί στην Peugeot.
Τη βεβαιότητά του ότι ο Richard Burns θα οδηγεί για τη Subaru Prodrive και την επόμενη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της ομάδας, David Lapworth, διαψεύδοντας τις φήμες που ήθελαν το Βρετανό οδηγό να μεταγραφεί στην Peugeot.
Έχουμε συμβόλαιο με τον Richard, το οποίο προφανώς σημαίνει ότι αυτός θα οδηγεί για τη Subaru και το 2000. Θα θέλαμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα και, αν γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής, θα οδηγεί για τη Subaru και στο μέλλον δήλωσε ο David Lapworth.
Ο επικεφαλής της Subaru υποστηρίζει ότι το θέμα Richard Burns έχει κλείσει από το 2000, όταν εκείνος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη βρετανική ομάδα. Ωστόσο, αρκετοί πιστεύουν ότι ο R.Burns έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την Peugeot, παρ΄ όλο που ο ίδιος και ο Jean-Pierre Nicolas της Peugeot Sport το διαψεύδουν.
auto.in.gr
- Μιλένα Αποστολάκη για εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ΝΔ επιλέγει τη συσκότιση γιατί φοβάται την αλήθεια
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναβολή στη δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
- Πλήγμα στην Παρτίζαν πριν τον Ολυμπιακό: Έσπασε το χέρι του ο Μίλτον
- Πήρε εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι η Ζωζώ Σαπουντζάκη – «Γράψανε ότι απεβίωσε και αυτό είναι τρομερό»
- Μόλις ορατά με γυμνό μάτι, τα μικρότερα ρομπότ του κόσμου κινούνται με ενέργεια από το φως
- Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Άγιο Δημήτριο – Τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης και ο γιος του
