
Π. Πρωτάθλημα Ράλι: Εκτός Κυπέλλου Ασφάλτου το Ράλι Κρήτης
Υποβαθμισμένο θα είναι φέτος το Ράλι Κρήτης, που διοργανώνεται από τον Αγωνιστικό Όμιλο Κρήτης (ΑΟΚ) και θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Απριλίου.
Υποβαθμισμένο θα είναι φέτος το Ράλι Κρήτης, που διοργανώνεται από τον Αγωνιστικό Όμιλο Κρήτης (ΑΟΚ) και θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Απριλίου.
Ο αγώνας, που συγκεντρώνει αρκετές συμμετοχές αλλά και το ενδιαφέρον χιλιάδων θεατών, δεν θα προσμετρήσει στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Mini, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Ο αγώνας, έπειτα από σχετικό αίτημα του ΑΟΚ, θα συνυπολογιστεί μόνο στο Κύπελλο Κρήτης.
Ύστερα από αυτή την αλλαγή, η ΕΘΕΑ θα προσθέσει έναν καινούριο αγώνα στην προκήρυξη των Κυπέλλων Ασφάλτου και Mini Ράλι, η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του οποίου θα ανακοινωθούν σύντομα.
auto.in.gr
- Βραζιλία: Ο Λούλα βλέπει τον Ρούμπιο ως «εχθρό» της Λατινικής Αμερικής
- Γερμανία: Τις τρεις κόρες του κρατά αιχμάλωτες ο δράστης της «ομηρείας» στο Ντόρτμουντ
- Η ΕΕ επανεξετάζει το μέλλον των Ουκρανών προσφύγων, ενώ ορισμένα κράτη μέλη σκληραίνουν τη στάση τους
- Ιράν: Επίθεση των ΗΠΑ στο νησί Κεσμ – «Συντριπτική» ιρανική απάντηση σε αμερικανική βάση στο Κουβέιτ
- Βρετανία: Επεισόδια για τη σύλληψη ετοιμοθάνατου φοιτητή-θύματος επίθεσης
- Γερμανία: Ανδρας κρατά ομήρους 2 παιδιά – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ντόρτμουντ