Ο Sebastien Buemi φαβορί για την Toro Rosso
Ο 20χρονος Ελβετός θα είναι πιθανότατα ένας εκ των δύο οδηγών της ομάδας της Faenza το 2009. Ελπίζουν για το έτερο κόκπιτ οι T. Sato και S. Bourdais, μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου η επίσημη ανακοίνωση.
Παρότι στις δοκιμές της Βαρκελώνης δεν ήταν εξίσου ταχύς με τους Takuma Sato και Sebastien Bourdais, o Sebastien Buemi είναι ο επικρατέστερος οδηγός για μια θέση στην Scuderia Toro Rosso το 2009 όπως είπε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Dietrich Mateschitz.
Κατά πάσα πιθανότητα ο ένας θα είναι ο Buemi είπε ο Αυστριακός ιδιοκτήτης της Red Bull στο αγγλικό Autosport, διευκρινίζοντας ότι το δίδυμο οδηγών της ομάδας της Faenza θα ανακοινωθεί πριν τις τελευταίες δοκιμές του Δεκεμβρίου (15-16/12). Ο S. Bourdais δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου του.
Είμαι νέος και μαθαίνω γρήγορα είπε ο 20χρονος Ελβετός S. Buemi μετά τις δοκιμές της Βαρκελώνης. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες προσπαθούν σήμερα να έχουν έναν έμπειρο οδηγό κι έναν νέο, όπως η Renault για παράδειγμα. Το πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει ότι οι νέοι οδηγοί δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να φέρουν αποτελέσματα.
auto.in.gr
- Ιωάννινα: Συνελήφθη 36χρονος που έδωσε κοκαΐνη στον ανήλικο γιο του – Στο νοσοκομείο ο 14χρονος
- Σε εορταστικό κλίμα και με ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά η κοπή της Βασιλόπιτας στον Δήμο Πειραιά
- Χανιά: Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στην περιοχή της Σούδας – Καταγγελίες για δολιοφθορά
- Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ευχήθηκε καλή χρονιά σε… όλες τις γλώσσες ξεκινώντας με ελληνικά (vid)
- Διεγράφησαν πάνω από 308 χιλιάδες φοιτητές από τα πανεπιστήμια – Πανηγυρισμοί από το υπ. Παιδείας
- BTS: Οι «βασιλιάδες» της K-pop επιστρέφουν με νέο άλμπουμ μετά από 6 χρόνια σιωπής
