Νέα ημερομηνία για την Ανάβαση Ριτσώνας – Αιτία οι καιρικές συνθήκες
Την αναβολή της Ανάβασης Ριτσώνας, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 14-15 Φεβρουαρίου, αποφάσισε η ΕΘΕΑ έπειτα από αίτημα της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου (ΑΛΑ).
Την αναβολή της Ανάβασης Ριτσώνας, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 14-15 Φεβρουαρίου, αποφάσισε η ΕΘΕΑ έπειτα από αίτημα της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου (ΑΛΑ).
Η αναβολή του αγώνα οφείλεται στην πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για ακραία καιρικά φαινόμενα που θα επικρατήσουν στην περιοχή, η οποία απειλείται από έντονες χιονοπτώσεις και παγετό.
Προκειμένου λοιπόν να εξασφαλιστούν η ασφαλής διεξαγωγή και η επιτυχία της διοργάνωσης με γνώμονα το θέαμα αλλά, κυρίως, την ασφάλεια θεατών και οδηγών, ορίστηκε ως νέα ημερομηνία τέλεσης του αγώνα το Σαββατοκύριακο 28-29 Φεβρουαρίου.
Πηγή: ΕΘΕΑ
auto.in.gr
- Πάνος Ρούτσι: Βρισκόμαστε εδώ για να μη συνηθίσουμε τον θάνατο
- Τι είναι τελικά «φίλος» για το Instagram
- Ασήμι: Πώς μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα
- Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Στην κορυφή η «βασίλισσα» με ηγετικό Εμπαπέ!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 25.01.2026]
- Τραγωδία στην Πάτρα – Nεκροί δύο νέοι σε τροχαίο στην Παραλία

