Ναι στην ασφάλεια, αλλά να μην χαθεί η μαγεία της F1 δηλώνει ο R.Barrichello
Η Formula 1 είναι η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και σύμφωνα με τον Rubens Barrichello, οι νέοι κανονισμοί που θα προταθούν για την επόμενη χρονιά, δεν θα πρέπει να το αλλάξουν αυτό.
Η Formula 1 είναι η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και σύμφωνα με τον Rubens Barrichello, οι νέοι κανονισμοί που θα προταθούν για την επόμενη χρονιά, δεν θα πρέπει να το αλλάξουν αυτό.
Η Formula 1 βρίσκεται στην κορυφή των μηχανοκίνητων αγώνων και της τεχνολογίας και οι νέοι κανονισμοί θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι θα παραμείνει σε αυτή τη θέση και τα επόμενα χρόνια δήλωσε ο οδηγός της Ferrari.
Αν και σύμφωνος με την προσπάθεια μείωσης του κόστους και τη διατήρηση της ασφάλειας σε υψηλά επίπεδα, ο R.Barrichello προσθέτει, ότι είναι δύσκολο να σταματήσεις την πρόοδο.
Συμφωνώ ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε τα θέματα της ασφάλειας και του κόστους, αλλά θα πρέπει επίσης να εξασφαλίσουμε, ότι, η Formula 1 θα παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο των αγώνων και θα παρέχει ένα καλό θέαμα στους θεατές κατέληξε ο Βραζιλιάνος.
- Γλυφάδα: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που βρέθηκε νεκρός ο άντρας στη Γλυφάδα – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- «Προτάθηκε σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ο Σλάγκερ της Λειψίας»
- Λόρα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών νέο βίντεο – Είναι η 16χρονη που καταγράφηκε στου Ζωγράφου;
- Ποια επαγγέλματα αντέχουν στην κρίση; Tι ψηφίζουν οι χρήστες του Reddit
- «Ένας κόσμος χωρίς άσχημους ανθρώπους θα ήταν φρικτός» – Η σύγχρονη εμμονή με την τελειότητα
- Άρης: «Τελικός» κόντρα στον Λεβαδειακό – Ετοιμάζει τον Χόνγκλα για βασικό ο Χιμένεθ

