
Και την οικονομική τους συνεργασία διερευνούν Daimler και Renault
Δημοσίευμα των Financial Times επικαλούμενο ανώνυμες πηγές αναφέρει ότι η συνεργασία των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών ενδέχεται να έχει και οικονομική χροιά μέσω της αμοιβαίας αναταλλαγής μετοχών.
2
Σε διαπραγματεύσεις σχετικά με μια πιθανή ανταλλαγή μετοχών φέρονται να βρίσκονται οι αυτοκινητοβιομηχανίες Daimler και Renault, στο πλαίσιο μιας ενδεχόμενης συμμαχίας τους, η οποία θα υπερβαίνει την από κοινού εξέλιξη μικρών αυτοκινήτων.
Επικαλούμενοι ανώνυμες πηγές προσκείμενες στο ζήτημα, οι Financial Times αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και σε περίπτωση που ευοδωθούν θα υπάρξει αμοιβαία ανταλλαγή μετοχών. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η συμφωνία αυτή θα εντάσσεται σε ένα μακροπρόθεσμο πλαίσιο συνεργασίας.
Επίσης, στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας επισημαίνεται ότιοι μετοχές που θαπεράσουν από τη μία αυτοκινητοβιομηχανία στην άλλη δεν θα ξεπερνούν το 10% του μετοχικού τους κεφαλαίου.
auto.in.gr
- Greek Tourism Faces Uncertainty Amid Geopolitical Tensions
- Παναθηναϊκός: «Μέσα» Ρογκαβόπουλος και Τολιόπουλος ενόψει Έφες
- Τι «μαγειρεύουν» οι Μπίλι Άιλις και Τζέιμς Κάμερον;
- Jaguar: Οι τέσσερις λέξεις του Έλον Μασκ που «τίναξαν στον αέρα» το rebrand αυτοκινητοβιομηχανίας
- Χαλκιδική: Πέθανε ο 84χρονος ανάπηρος που του είχαν κάνει έξωση από το σπίτι του
- Λαβρόφ κατά ΗΠΑ και συμμάχων τους: Παίζουν πολύ επικίνδυνα παιχνίδια στη Ασία
