H Lexus στη Γενεύη με νέα γενιά IS
Μετά από περίπου επτά χρόνια κυκλοφορίας στους ευρωπαϊκούς δρόμους ήρθε η ώρα της αποκάλυψης του νέου premium εκπροσώπου της Lexus στην μεσαία κατηγορία.
Ανάμεσα στις παγκόσμιες πρεμιέρες της ελβετικής έκθεσης περιλαμβάνεται και η παρουσίαση της νέας σειράς Lexus IS. Μετά από περίπου επτά χρόνια κυκλοφορίας στους ευρωπαϊκούς δρόμους και περίπου δύο χρόνια από ένα διακριτικό facelift, ήρθε η ώρα της αντικατάστασης της τωρινής γενιάς IS της Lexus.
Χωρίς να αποστασιοποιείται από την σχεδιαστική φόρμα του τωρινού μοντέλου, το νέο IS διακρίνεται για την πιο επιθετική εμφάνιση του και τον πιο δυναμικό του χαρακτήρα που διαθέτει αρκετά στοιχεία από την σειρά πρωτότυπων μοντέλων LF.
Για πρώτη φορά σε ένα Lexus τοποθετείται diesel κινητήρας των 2,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 175 ίππους και 400Nm ροπής από τις 2.400σ.α.λ. Αναφορικά με την γκάμα των βενζινοκινητήρων, το νέο IS εξοπλίζεται με ένα ολοκαίνουργιο V6 μοτέρ άμεσου ψεκασμού χωρητικότητας 2,5 λίτρων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.
- Ωράριο εργασίας: Σε εφαρμογή από 16/2 ο νέος εργασιακός νόμος με το 13ωρο – Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Ο μύθος της ισότητας: πώς η Γαλλία επιστρέφει σε μια κοινωνία κληρονόμων
- Αγρότες: Αποχώρησαν από το μπλόκο του Προμαχώνα και ετοιμάζονται για την πανελλαδική σύσκεψη
- Πάτρα: Νεκρός πρώην προπονητής μετά από φωτιά στο σπίτι του
- Μεσσίες ή Τιμωροί; Τα φαινόμενα τύπου Καρυστιανού και η απαξίωση των παραδοσιακών πολιτικών κομμάτων
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι
