Formula 1: H ανακοίνωση του διευθυντή της Monza μετά το δυστύχημα
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο διευθυντής της πίστας Autodromo Internationale di Monza, Paolo Gislimberti, σχετικά με το θάνατο του άτυχου πυροσβέστη:
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο διευθυντής της πίστας Autodromo Internationale di Monza, Paolo Gislimberti, σχετικά με το θάνατο του άτυχου πυροσβέστη:
«Οι αρμόδιες αρχές εργάζονται σκληρά (για να ανακαλύψουν τι ακριβώς συνέβη). Ολοι οι οδηγοί ανακρίθηκαν, προκειμένου να βοηθήσουν στην αναπαράσταση των γεγονότων. Ηταν μια τραγωδία που έθεσε σε δεύτερη μοίρα όλα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό τομέα του GP Ιταλίας.
Ενα στέλεχος της πίστας δήλωσε ότι ίσως η διαδικασία που ακολουθήσαμε για να προσφέρουμε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο εργάτη ήταν λανθασμένη. Πίστευε ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ένα ελικόπτερο. Αυτή ήταν η πρώτη του αντίδραση, όταν ακόμα ήταν σοκαρισμένος. Ο εργάτης βοηθήθηκε αμέσως από δύο γιατρούς και από τον καθηγητή Sid Watkins, επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Επιλέχθηκε το ασθενοφόρο για να κερδίσουμε τέσσερα λεπτά. Ομως, η αναχώρησή του καθυστέρησε, γιατί ο ασθενής έπρεπε να μεταφερθεί μέχρι το ασθενοφόρο, το οποίο δεν μπορούσε να πλησιάσει κοντά στο σημείο που βρισκόταν. Θέλω να συλλυπηθώ την οικογένεια του θύματος. Ηταν ένας άνθρωπος που δούλευε για να σώζει ανθρώπινες ζωές και πέθανε τραγικά εκτελώντας το καθήκον του».
auto.in.gr
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ