
Formula 1: «Ελέγχω ακόμα την F1» δηλώνει ο B.Ecclestone
Ο «ισχυρός άνδρας» της Formula 1, Bernie Ecclestone, δήλωσε κατηγορηματικά ότι διατηρεί τον έλεγχο στο χώρο των Grand Prix, ακόμη και μετά την πρόταση αγοράς σημαντικού μεριδίου της SLEC από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που εμπλέκονται στο χώρο της F1.
Ο «ισχυρός άνδρας» της Formula 1, Bernie Ecclestone, δήλωσε κατηγορηματικά ότι διατηρεί τον έλεγχο στο χώρο των Grand Prix, ακόμη και μετά την πρόταση αγοράς σημαντικού μεριδίου της SLEC από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που εμπλέκονται στο χώρο της F1.
Σε συνέντευξή του στο βρετανικό περιοδικό F1 Racing, ο 70χρονος αντιπρόεδρος της FIA ανέφερε ότι, ακόμα και αν η EM.TV -που κατέχει από το Μάρτιο το 50% των μετοχών της SLEC- πουλήσει ολόκληρο το μερίδιό της στην Ένωση Ευρωπαίων Κατασκευαστών (ACEA), ο έλεγχος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των Grand Prix F1 θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στα χέρια του.
«Η EM.TV μπορεί να κατέχει το μισό μερίδιο, αλλά δεν διαθέτει τον έλεγχο των αποφάσεων στη SLEC» προσέθεσε ο Bernie Ecclestone. «Ο διευθυντής του οικονομικού τμήματος της EM.TV, Florian Haffa, μπορεί να πουλήσει το μερίδιό του, όπου θέλει. Το 50% που του ανήκει, είναι ουσιαστικά το 5%. Ο έλεγχος συμβαδίζει με την αξιοπιστία και εγώ εξακολουθώ να αποτελώ το θεματοφύλακα της SLEC» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της FIA.
auto.in.gr
- Μελάνια Τραμπ-Άννα Γουίντουρ: Ορκισμένες εχθροί – Αντιπάθεια, εμπάργκο, βεντέτα στο Met Gala
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές
- Θεοδωρικάκος: Η ναυτιλία αιχμή του δόρατος μιας ανταγωνιστικής οικονομίας
- Κεφαλονιά: Τα δύο πρόσωπα που θα αποτελέσουν κλειδιά για την υπόθεση της Μυρτούς
- LIVE: Μπράιτον – Τσέλσι
- Έκπληκτοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκε αντίγραφο της «Ιλιάδας» στο στομάχι μούμιας

