Σε «προσωπική υπόθεση» φαίνεται ότι εξελίσσεται για τον Michael Schumacher η ανατροπή της κατάστασης στον πίνακα της βαθμολογίας.



Συμπληρώνοντας τα σχόλια του προέδρου της FIAT, Gianni Agnelli, κατά τη διάρκεια των δοκιμών στη Monza, ο Γερμανός πιστεύει ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρ ότι ο Mika Hakkinen έχει το προβάδισμα.



«Ο τίτλος δεν έχει χαθεί ακόμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Michael Schumacher στη γερμανική εφημερίδα Bild και πρόσθεσε ότι «όλα θα έχουν τελειώσει, μόνο αν χαθούν και οι τελευταίες μαθηματικές πιθανότητες. Μέχρι να γίνει όμως αυτό, θα συνεισφέρω στην ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις».



Ο Γερμανός οδηγός βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας για το πρωτάθλημα με διαφορά 24 βαθμών από τον επόμενο, όταν μία σειρά μηχανικών προβλημάτων και κακοτυχιών τον «έριξαν» έξι βαθμούς πίσω από τον Mika Hakkinen.



Ο Μ.Hakkinen, κέρδισε την πρωτοπορία στην κατάταξη για το πρωτάθλημα, όταν απέσπασε την πρώτη θέση στο προηγούμενο Grand Prix Βελγίου, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή προσπέραση στον M.Schumacher.

auto.in.gr