Εν αναμονή νέων εξελίξεων στη Saab
Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους αγοραστές της Saab βρίσκονται σε εξέλιξη, η GM προχωρεί σε μια ακόμη ακατανόητη κίνηση, δημιουργώντας νέα ερωτηματικά για τις προθέσεις της.
2
Σε μια κίνηση που αποτελεί κοινή πρακτική στην Σουηδία προχώρησε η Genaral Motors ανακοινώνοντας την επιλογή της εταιρείας AlixPartners με σκοπό την επίβλεψη της διακοπής λειτουργίας της Saab, αν αυτή συμβεί.
Ταυτόχρονα ο αμερικανικός όμιλος αυτοκινητοβιομηχανιών ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την αξιολόγηση των προτάσεων που έχουν υποβάλει οι υποψήφιοι αγοραστές της σουηδικής φίρμας.
Στους τελευταίους, πέρα από την Spyker που έχει ήδη καταθέσει βελτιωμένη πρόταση, προστέθηκε σήμερα και ο επενδυτικός όμιλος Genni Capital -με τη συμμετοχή του B.Ecclestone-, ενώ τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν την εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα επενδυτικό σχήμα σουηδικής προέλευσης. Σε αυτόν ηγείται ο Jan Nygren, πρώην επικεφαλής του αεροναυπηγικού σκέλους της φίρμας.
auto.in.gr
- Ιράν: Οι ΗΠΑ θα προστατεύσουν τα πλοία στα Στενά του Ορμούζ όταν αυτό καταστεί εφικτό, λέει ο Μπέσεντ
- Ιράν: Οι ΗΠΑ επιτρέπουν για σχεδόν έναν μήνα τις πωλήσεις ρωσικού πετρελαίου
- Ενταση στα Βαλκάνια: Η πολεμική αεροπορία της Σερβίας εξοπλίστηκε με κινέζικους υπερηχητικούς πυραύλους
- Ιράν: Ενσταση Ρωσίας – Κίνας στο ΣΑ του ΟΗΕ για τη νομιμότητα των κυρώσεων
- Το Ιράν «δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ» – Την ένταση προκαλούν οι «αποσταθεροποιητικές ενέργειες των ΗΠΑ»
- Ιράν: Ο πόλεμος εξελίσσεται «πολύ γρήγορα» και «όλα πάνε πολύ καλά, δηλώνει ο Τραμπ
