Έξι Fiat Seicento στους νικητές του διαγωνισμού Mπουζί Bosch 2000
Τα δώρα του διαγωνισμού Μπουζί Bosch στους τυχερούς νικητές απένειμε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Αθηναΐδα, η Robert Bosch AE.
Τα δώρα του διαγωνισμού Μπουζί Bosch στους τυχερούς νικητές απένειμε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Αθηναΐδα, η Robert Bosch AE.
Οι νικητές, 40 πελάτες της εταιρείας, κέρδισαν από ένα ταξίδι στην Ευρώπη, ενώ έξι ακόμα τυχεροί παρέλαβαν από ένα Fiat Seicento. Παράλληλα, η εταιρεία, με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την πρώτη εργοστασιακή παραγωγή του μπουζί από την Bosch, πραγματοποίησε αναδρομή στη συμβολή της στην εξέλιξη της αυτοκίνησης.
Η Bosch είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών και συστημάτων εξοπλισμού αυτοκινήτων στον κόσμο και πολλά από τα εξαρτήματα και τα συστήματα που παράγει, όπως το τετράκιδο μπουζί, το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών (ABS), το σύστημα αντιολίσθησης των τροχών (ASR), το σύστημα ελέγχου κατεύθυνσης (ESP) και το ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού βενζίνης (injection), χρησιμοποιούνται ευρέως στην αυτοκινητοβιομηχανία.
auto.in.gr
- Συρεγγέλα: Αγωγή για προσβολή προσωπικότητας εναντίον της Κωνσταντοπούλου
- Λουτσέσκου: «Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας» – Τα δεδομένα για τον Κωνσταντέλια
- «Σφυροκοπούν» την Κρήτη οι θυελλώδεις άνεμοι: Μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες και θερμοκήπια
- ΓΣΕΕ: Οδηγίες για την ασφάλεια των εργαζομένων σε συνθήκες έντονων καιρικών φαινομένων
- Ο πλανήτης βρίσκεται σε «υδατική χρεοκοπία», προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Ροζίνιορ: «Αμφίβολος ο Φερνάντες, γυρίζουν Εστεβάο και Γκούστο»
