Αιματοβαμμένη και η φετινή πρωτοχρονιάτικη έξοδος
Δεκατρείς νεκροί και 228 τραυματίες είναι ο θλιβερός απολογισμός της πρωτοχρονιάτικης εορταστικής εξόδου στα 176 τροχαία που σημειώθηκαν σε όλη τη χώρα από την περασμένη Παρασκευή.
Δεκατρείς νεκροί και 228 τραυματίες είναι ο θλιβερός απολογισμός της πρωτοχρονιάτικης εορταστικής εξόδου στα 176 τροχαία που σημειώθηκαν σε όλη τη χώρα από την περασμένη Παρασκευή.
Στο μεταξύ, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων. Για τη διευκόλυνση των οδηγών η Τροχαία -ανάλογα με την κίνηση που παρατηρείται στα δύο εθνικά δίκτυα- θα παραχωρήσει μία επιπλέον λωρίδα από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και θα προχωρήσει σε εκτροπή των οχημάτων σε ανισόπεδους κόμβους.
news.in.gr
- Βραζιλία: Ο Λούλα δεν θα παραστεί στην υπογραφή της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ – Mercosur
- Δανία – Γροιλανδία: Η Φρεντέρικσεν θα συναντήσει αντιπροσωπεία του αμερικανικού Κογκρέσου
- Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: «Η Ουκρανία ουδέποτε υπήρξε και ούτε θα σταθεί εμπόδιο στην ειρήνη»
- Τι ειπώθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Ιράν
- Ανδρουλάκης: Πολιτική αλλαγή με τη ΝΔ στην κυβέρνηση δεν μπορεί να υπάρξει. Έχουν κριθεί, η χώρα χρειάζεται άλλον άνεμο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η μεγάλη απογραφή