50ό Ράλι Ακρόπολις: Στάση αναμονής από τους παγκόσμιους – 1ος Έλληνας ο Γ.Παπαδημητρίου μετά τη 13
Λίγο πριν την εκκίνηση της έκτης ΕΔ του 2ου Σκέλους του αγώνα τα πληρώματα βρίσκονται στο Service Park όπου οι μηχανικοί προετοιμάζουν τα αυτοκίνητα για τις υπόλοιπες τρεις ΕΔ της ημέρας.
Λίγο πριν την εκκίνηση της έκτης ΕΔ του 2ου Σκέλους του αγώνα τα πληρώματα βρίσκονται στο Service Park όπου οι μηχανικοί προετοιμάζουν τα αυτοκίνητα για τις υπόλοιπες τρεις ΕΔ της ημέρας.
Στην κορυφή ο Μ.Martin (Ford Focus WRC) έχει πλέον δημιουργήσει διαφορά 40,5 δευτερολέπτων από τον δεύτερο C.Sainz (Citroen Xsara WRC) ο οποίος έχει αποδείξει ότι είναι ικανός για όλα. Μάχη για την τρίτη θέση της γενικής κατάταξης δίνουν οι C.McRae (Citroen Xsara WRC) και P.Solberg (Subaru Impreza WRC) ενώ τόσο ο T.Makinen (Subaru Impreza WRC) όσο και ο R.Burns (Peugeot 206 WRC) περιμένουν το στραβοπάτημα των προπορευόμενων για να κερδίσουν θέσεις.
Από ελληνικής πλευράς ο Γ.Παπαδημητρίου (Ford Focus WRC) βρίσκεται στη 15η θέση οδηγώντας προσεκτικά ενώ στην 22η θέση βρίσκεται ο Θ.Πεταλίδης (Mitsubishi Lancer EVO 7) και στην 23η ο Στρ.Χατζηπαναγιώτου (Subaru Impreza STi).
Έπρεπε να πιέσουμε το αυτοκίνητο και τους εαυτούς μας ώστε να μην χάσουμε άλλο πολύτιμο χρόνο δήλωσε κατά τη διάρκεια του service ο M.Martin που δεν κρύβει την ικανοποίηση του για το χρονικό κενό που δημιουργηθεί μεταξύ αυτού και του C.Sainz. Ο Ισπανός οδηγός της Citroen έχει πίσω του τον team-mate του C.McRae ο οποίος κάθε άλλο παρά άνετα νιώθει με τον P.Solberg στο ίδιο ακριβώς δευτερόλεπτο!
Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα σοβαρό πρόβλημα δήλωσε ο Σκοτσέζος ξεκαθαρίζοντας ότι μπορεί να πάει πολύ πιο γρήγορα να χρειαστεί προβλέποντας ταυτόχρονα ότι θα υπάρξουν απρόοπτα.
Στο ίδιο μήκος κύματος ο P.Solberg επεσήμανε πως τα πράγματα βελτιώνονται συνεχώς και η ανάρτηση λειτουργεί όπως πρέπει ενώ για την χρονική διαφορά του από τους προπορευόμενους τόνισε ότι …ακόμη και αν προηγείσαι με ένα λεπτό πρέπει να καταφέρεις να φτάσεις ως το τέλος.
auto.in.gr
- «Ο Αντετοκούνμπο σκέφτηκε να απολύσει τον ατζέντη του για να γίνει ανταλλαγή»
- Από τον Έλαϊτζα Γουντ στην Νατάσα Λιόν – Σύσσωμο το Sundance φωνάζει: «Λιώστε την ICE»
- Ακίνητα: Γιατί πολυτελείς κατοικίες μένουν απούλητες
- Με… όργια Ντόντσιτς οι Λέικερς «άλωσαν» το Σικάγο (118-129) – «Καθάρισαν» Ντουράντ και Σενγκούν για τους Ρόκετς (108-99)
- Γλυφάδα: 11 ημέρες νοσηλεύτηκε στο Δρομοκαΐτειο ο 46χρονος που σκότωσε μάνα και πατέρα
- Lost & Found: Μια παράσταση για την ελευθερία της μετανάστευσης στο Altera Pars

