
Οι Ταλεμπάν θα δικάσουν τη Βρετανίδα δημοσιογράφο με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στη χώρα
Με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στο Αφγανιστάν θα δικαστεί η Βρετανίδα δημοσιογράφος, Υβόν Ρίντλεϊ, η οποία συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα από το καθεστώς των Ταλεμπάν.
31
Με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στο Αφγανιστάν θα δικαστεί η Βρετανίδα δημοσιογράφος, Υβόν Ρίντλεϊ, η οποία συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα από το καθεστώς των Ταλεμπάν.
«Θα δικαστεί επειδή παραβίασε τους νόμους του κράτους και εισήλθε στη χώρα χωρίς άδεια» δήλωσε στο αφγανικό πρακτορείο ειδήσεων ο υφυπουργός Εξωτερικών των Ταλεμπάν, μουλάς Αμπντουραχμάν Ζαχίντ.
Η 41χρονη δημοσιογράφος, που εργάζεται για τη βρετανική εφημερίδα Sunday Express, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή κοντά στην πόλη Τζαλαλαμπάντ, φορώντας την παραδοσιακή ενδυμασία των γυναικών του Αφγανιστάν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τελικά, τα αρχαία ζάρια 12.000 ετών ήταν τζόγος ή απλώς ανάγκη για παιχνίδι;
- Από τον Β’ Παγκόσμιο μέχρι σήμερα, οι ισχυροί της οικονομίας ευθυγραμμίζονται με την εξουσία
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών ο ανήλικος που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη 16χρονη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Εξαιρετική κίνηση του Ροντινέι και 2-0 οι Πειραιώτες – Δείτε και τα δύο γκολ (vids)
- Αργεντινή: Τραγωδία σε αγώνα ράλι στη νότια Αμερική – Ένας θεατής έχασε τη ζωή του, διεκόπη ο αγώνας
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον κάνει το 1-0 από λάθος του Γεντβάι (vid)


