
Στο Κατάρ αποφασίζεται η κοινή στάση των μουσουλμάνων για τυχόν επέμβαση στο Αφγανιστάν
Μία ενιαία θέση των 1,2 δισ. μουσουλμάνων ανά τον κόσμο για ενδεχόμενη επίθεση των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν θα επιχειρήσει να αναζητήσει ο Οργανισμός Ισλαμικής Διάσκεψης, στην έκτακτη σύνοδό του που ορίστηκε για τις 8 Οκτωβρίου στο Κατάρ.
29
Μία ενιαία θέση των 1,2 δισ. μουσουλμάνων ανά τον κόσμο για ενδεχόμενη επίθεση των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν θα επιχειρήσει να αναζητήσει ο Οργανισμός Ισλαμικής Διάσκεψης, στην έκτακτη σύνοδό του που ορίστηκε για τις 8 Οκτωβρίου στο Κατάρ.
Οι αρμόδιοι υπουργοί από τα 56 κράτη του Οργανισμού θα δώσουν το παρών στην πρωτεύουσα του Κατάρ (που έχει την προεδρία του ΟΙΔ αυτόν τον καιρό) στις 8 του ερχόμενου μήνα, ενώ στις 9 θα συναντηθούν οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών – μελών.
Ζητούμενο είναι η απόφαση για τη στάση που θα τηρήσουν οι μουσουλμάνοι στην περίπτωση που οι ΗΠΑ αποφασίσουν να επιτεθούν στο Αφγανιστάν. Θεωρείται πως θα υπάρξει κοινή τοποθέτηση τόσο στην καταδίκη των επιθέσεων όσο και στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Σιδηρόδρομος: Πόλεμος στους εργαζόμενους και αποκομμένη περιφέρεια – «Και μετά τις βελτιώσεις 25 χρόνια πίσω θα είμαστε»
- Οι ΗΠΑ κατέλαβαν πλοίο που προσπάθησε να σπάσει τον αποκλεισμό – Τραμπ: Του ανοίξαμε τρύπα στο μηχανοστάσιο
- Super League: Η βαθμολογία των playoffs μετά τις νίκες ΑΕΚ και Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-2: Εξαιρετικοί οι «ερυθρόλευκοι» στη Λεωφόρο, έμειναν «ζωντανοί» για τον τίτλο!
- O άγνωστος «βασιλιάς των χημικών» που είναι εγκλωβισμένος στα στενά του Ορμούζ
- Τελικά, τα αρχαία ζάρια 12.000 ετών ήταν τζόγος ή απλώς ανάγκη για παιχνίδι;




