Με μηνύσεις απειλούν οι φοιτητές το ΑΠΘ
Θεσσαλονίκη: Με μηνύσεις απειλούν τους καθηγητές τους οι φοιτητές του τμήματος ιατρικής του ΑΠΘ, αν δεν σταματήσουν άμεσα την αποχή, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εξετάσεις τους.
Θεσσαλονίκη: Με μηνύσεις απειλούν τους καθηγητές τους οι φοιτητές του τμήματος ιατρικής του ΑΠΘ, αν δεν σταματήσουν άμεσα την αποχή, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εξετάσεις τους.
Οι πανεπιστημιακοί γιατροί απέχουν από τα καθήκοντά τους από τις 7 Ιουνίου και όπως υποστηρίζουν οι φοιτητές ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος να χάσουν το εξάμηνο, ενώ άλλοι να χάσουν τις προθεσμίες για υποτροφίες και μεταπτυχιακά.
Σήμερα από τις 19 πανεπιστημιακές κλινικές που υπάρχουν συνολικά, λειτουργούν οι 11.
Σύμφωνα με τον Πρύτανη του ΑΠΘ Μιχάλη Παπαδόπουλο, οι διαφωνίες των πανεπιστημιακών γιατρών σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελούν τροχοπέδη για την εξέλιξη των σπουδών και το μέλλον των φοιτητών.
Στο τέλος του μήνα θα συνεδριάσει η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου και θα εξεταστεί το θέμα, με κύριο στόχο την εξεύρεση λύσης, ώστε να αρθεί το αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκονται οι φοιτητές.
health.in.gr
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων
- Νοκ-άουτ και με τη Μακάμπι ο Κέντρικ Ναν – Εκτός και ο Μήτογλου για τον Παναθηναϊκό
- Όταν ο Παναγιώτης Δουδωνής συνάντησε την Μαριάννα Παπαμακαρίου και του αφιέρωσε το «Ρήγμα» του Σωκράτη Μάλαμα
- «Όχι» Κακλαμάνη σε Φάμελλο για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής – «Διαδικαστικά τερτίπια» καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Ανδρουλάκης για αγροτικό: Το ΠΑΣΟΚ απορρίπτει τον προσχηματικό διάλογο
- Οι νέοι κανόνες της IFAB αλλάζουν το ποδόσφαιρο


