The Invisible Band – Κριτική
Συνεχιστές της παράδοσης των Beatles και των Kinks στο σήμερα, οι Travis κατόρθωσαν με το «The Invisible Band» να βρεθούν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του βρετανικού κοινού.
Το τρίτο άλμπουμ [προηγήθηκαν τα «The Man Who» (1999) και «Good Feeling» (1997)] του κουαρτέτου από τη Γλασκόβη, επικεφαλής του οποίου είναι ο Fran Healy (τραγουδιστής και βασικός τραγουδοποιός), επαναφέρει στην επικαιρότητα -να ελπίσουμε και στη μόδα;- τις μελωδίες, τις εκλεκτικές ενορχηστρώσεις, την οικονομία, την απλότητα, την περίσσεια ειλικρινώς εκφρασμένων συναισθημάτων· εν ολίγοις, τη φωτεινή, οπτιμιστική και ανόθευτη pop τραγουδοποιία με τη μορφή που αυτή διέπρεψε στα 60s.
Σπεύσατε!
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια


